Imagini emoționante cu câinii Corgi ai Reginei Elisabeta. Blănoșii sunt acum consolați de Sarah Ferguson, fosta soție a Prințului Andrew

17 octombrie, 2022
sarah ferguson1 jpg

La înmormântarea suveranei, i-am văzut pe cei doi câini Corgi ai Reginei Elisabeta ținuți de doi angajați regali.

Patrupedele atât de iubite de Regina Elisabeta nu au rămas ai nimănui, ci de ei se ocupă cu multă dragoste fiul Andrew și fosta sa soție, Sarah Ferguson.

Aceasta a și publicat câteva imagini emoționante cu câinii Corgi regali, ca o surpriză plăcută pentru toți oamenii care au plâns-o pe Regină.

sarah ferguson jpg

Sarah Ferguson și-a sărbătorit ziua de naștere jucându-se cu cățeii Corgi ai regretatei suverane. Sâmbătă, Ducesa de York a împlinit 63 de ani și a postat imagini cu ea stând în iarbă și jucându-se într-un mod adorabil cu patrupedele Muick și Sandy, care locuiesc acum cu ea și cu Prințul Andrew.

”Cadourile care oferă în continuu”, a scris Ducesa în dreptul fotografiilor postate.

Deși Sarah Ferguson a divorțat de Prințul Andrew în 1996, a păstrat o relație foarte apropiată cu acesta, ba chiar locuiesc împreună la Royal Lodge, iar în ultimii ani i-au stat alături mult iubitei Regine Elisabeta.

2 sarah ferguson 1 jpg jpeg

Regina Elisabeta își plimba adesea câinii Corgi pe care îi adora în grădinile de la Frogmore House, de pe domeniul Castelului Windsor, și era adesea însoțită de fosta noră Sarah Ferguson. Așadar, cățelușii erau deja obișnuiți cu Ducesa. Practic nu sunt multe schimbări în viața lor, doar că nu o mai văd și nu o mai simt pe draga lor stăpână, care îi creștea cu cea mai mare dragoste. Este de notorietate iubirea Reginei pentru această rasă de câini Corgi.

Britanicii nu se dau în vânt după Ducesa de York. Atunci când a apărut în familia regală, Fergie a fost altceva. Dacă cumnata ei, Diana, era cea fotogenică, roşcata era, cu siguranţă, cea amuzantă.

Poate că în anii ‘80 Diana cea aristocrată şi frumos şlefuită a fost principalul obiect de adulaţie al admiratorilor regali, dar chiar şi-aşa, cumnata ei Fergie a reuşit să-şi câştige partea ei de public graţie personalităţii ei prietenoase şi vesele şi-a faptului că părea mai aproape de britanicii de rând. Sarah n-a avut niciodată pretenţia să se ridice la acelaşi grad de popularitate pe care-l avea Prinţesa Inimilor. N-avea nici look-ul, nici soţul potrivit pentru a reuşi asta.

Dar în 1986, atunci când roşcata se căsătorea cu Prinţul Andrew, câştiga simpatia britanicilor datorită unor calităţi pe care timida Diana nu le avea: încrederea în sine, felul natural de-a fi şi exuberanţa sinceră. Iar acestea i-au rămas și acum și începe să fie din ce în ce mai îndrăgită de englezi. Iar iubirea pentru animale este un mare plus.

Foto: Instagram și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

camilla - charles
meghan și  harry
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Meghan jpg
diana - charles
Prințesa Diana, Prințul Harry  sursa   GettyImages jpg
charles  camilla19 jpg
Colaj Kate Middleton jpg
regina-  camilla - charles
Meghan și Doria Markle, Getty jpg