Sarah Ferguson, mesaj emoționant pentru Prințesa Catherine. Ambele au fost diagnosticate cu cancer

7 iunie, 2024

Nimeni nu poate înțelege mai bine lupta împotriva cancerului decât o altă persoană care a trecut prin această experiență.

Colaj Sarah Kate jpg

Sarah, ducesa de York a transmis un mesaj emoționant pentru Catherine, Prințesa de Wales, în timp ce Kate continuă să fie supusă tratamentului împotriva cancerului.

Ducesa s-a confruntat atât cu cancer de sân, cât și cu cancer de piele în ultimii ani, suferind o mastectomie și un alt tratament pentru cancer înainte ca Prințesa Catherine și Regele Charles al III-lea să-și anunțe propriile diagnostice de cancer la începutul acestui an.

Făcând referire la această perioadă dificilă pentru familia regală la Good Morning Britain săptămâna aceasta, Sarah Ferguson a vorbit emoționată despre cât de „curajoasă” este Prințesa de Wales.

kate middleton costum mov profimedia jpg

„Frumoasa prințesă Catherine a fost atât de curajoasă când și-a anunțat boala”, a explicat Sarah Ferguson, în vârstă de 64 de ani, gazdelor.

Ea a adăugat: „Cred că unitatea familiei este un lucru extraordinar și, sincer, sunt atât de mândră de ei și le transmit multă dragoste și mult sprijin.”

Sarah Ferguson Foto Profimedia (1) jpg

Ea l-a lăudat și pe fostul cumnat, Regele Charles, pentru modul elegant prin care și-a gestionat boala, dar și pentru că Agenția Britanică de Cercetare a Cancerului a trecut sub patronajul lui când a revenit la îndatoririle regale luna trecută, după o pauză semnificativă, în care a urmat tratament.

Făcând referire la propria sa experiență cu cancerul, Ducesa de York a dat asigurări că e bine, medicii sub a căror observație a fost i-au dat vestea cea bună.

Într-un interviu recent pentru HELLO!, Sarah a dezvăluit cu emoție că atunci când și-a anunțat fiicele că va fi bine, ele au știut că exact așa e, întrucât în familie au fost mereu sinceri și chiar se pot baza pe asta.

„Întotdeauna mi-am crescut fetele cu sinceritate. Ele știu că le spun adevărul, indiferent cât de greu ar fi.”

Când le-am dat asigurări că greul a trecut, au fost convinse că nu le mint.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Anne, GettyImages (1) jpg
Sophie Windsor și Prințesa Beatrice profimedia 0883623568 jpg
Regele Willem Alexander pilot   Ministerul Apararii din Olanda, Casa Regala olandeza (3) jpg
Contesa Alexandra, osta soție a Printului Joachim al Danemarcei, Alexandra Manley   GettyImages 962843532 jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Printesa Leonor  (1) jpg
Regina Rania și Brigitte Macron profimedia 0884287636 jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Prințul Harry și mama sa, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Alexandre Grimaldi fiul lui Albert de Monaco Getty Images jpg
Regina Letizia colaj Profimedia2 jpg
FotoJet Kate Sophie jpg
Albert și Charlene de Monaco la rugby profimedia 0884035292 jpg
Printul Guillaume si Marele Duce Henri de Luxemburg   Marea Curte Ducala (1) jpg
Regele Marii Britanii Charles al III lea, Împăratul Japoniei Naruhito, Împărăteasa Masako și Regina Marii Britanii Camilla, Profimedia (2) jpg
Regele Frederik și Regina Mary  jpg
Printesa Anne   GettyImages 1258817249 jpg