Prietenie „cu beneficii” între Sarah Ferguson și fiul Reginei Camilla, Tom Parker-Bowles

16 septembrie, 2024

Ducesa de York este o mare prietenă a Camillei, încă de dinainte de căsătoria acesteia cu Charles, iar acum pare foarte apropiată și de fiul ei, Tom.

Sarah Ferguson știe să-și cultive bine prieteniile cu cei sus-puși. FOTO: Instagram
Sarah Ferguson știe să-și cultive bine prieteniile cu cei sus-puși. FOTO: Instagram

Ea nu este niciodată acolo unde te aștepți să fie, dar această spontaneitate este cea care îi conferă farmecul. Spumoasa Sarah Ferguson a postat pe contul său de Instagram, la 12 septembrie 2024, un minunat mesaj de susținere pentru fiul cel mare al reginei Camilla, Tom Parker-Bowles. Motivul? Viitoarea lansare în librării a noii sale cărți de bucate, „Crown Recipes”.

Critic culinar de profesie, fiul cel mare al Reginei Camilla s-a angajat într-un proiect apetisant pentru a prezenta cititorilor mâncărurile regale servite diferiților suverani britanici, de la Regina Victoria la Regele Charles al III-lea. Este o colecție fascinantă de anecdote, pe care Fergie a fost dornică să le împărtășească. 

Ea a gândit totul în detaliu, pentru a se potrivi cu cartea din mâinile ei, de la jacheta ei de catifea în același albastru regal ca și coperta, până la culoarea mesajului ei. În timp ce poza pentru una dintre Story-urile urcate pe Instagram, Sarah Ferguson a afișat cu mândrie noua carte a lui Tom Parker-Bowles, care urmează să fie lansată în Franța la 25 septembrie.

„Tom, este superbă!”, s-a entuziasmat în mesajul ei regala roșcată, care a lăudat «rețetele apetisante, delicioase, superbe» pe care finul suveranului le-a inclus în colecția sa. „Îmi place culoarea copertei și faptul că este o carte de citit la cafea atât de bine concepută”, adaugă Sarah. Înainte de a mărturisi cu umor: „Mă face să vreau să învăț să gătesc!”. De la micul dejun la banchete de stat, cartea „Cooking and the Crown: Royal recipes from queen Victoria to king Charles III” face referire la multe dintre specialitățile savurate de familia Windsor încă din epoca victoriană.

Chiar așa, Sarah Ferguson o fi gustat vreodată terciul de ovăz al Reginei Camilla? Sau Peach Melba? Probabil că da. Pentru că, pe lângă relatările din culisele cinei regale, Tom Parker-Bowles împărtășește și unele dintre specialitățile mamei sale. De fapt, ea nu ar fi lipsit de la petrecerea de lansare a cărții fiului său, care a avut loc pe 6 septembrie, într-un pub șic din Mayfair, unde s-a revăzut și cu primul ei soț, Andrew Parker Bowles, și tatăl fiului său.

De asemenea, au fost prezenți Frederick Windsor și Peter Phillips, fiii Prințului Michael de Kent și ai Prințesei Anne.

Din meniu: ouă scoțiene și sandvișuri cu pui, care au fost pregătite și pentru banchetul de la Încoronare. Și, deși Tom este conștient că precedentele sale cărți nu au făcut concurență seriei Harry Potter în clasamentul celor mai bine vândute, potrivit lui, aceasta va stârni fără îndoială curiozitatea pasionaților de monarhie.

Cert e că Sarah Ferguson știe să-și cultive bine prieteniile cu cei sus-puși, mai ales acum, când poate fi evacuată oricând din Royal Lodge, reședința mult disputată a fostului ei soț, Prințul Andrew.

La rândul lui, Tom Parker-Bowles nu spune „Nu” oricărei publicități, cu atât mai mult dacă ea vine din partea cuiva din Familia Regală, chiar și a unei ducese divorțate, dar încă mama unor prințesa precum Beatrice și Eugenie, verișoare cu viitorul rege.

FOTO: Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg