Sarah Ferguson s-a aflat la New York în aceeași perioadă cu Prințul William. Unde a fost invitată Ducesa?

21 septembrie, 2023

Ducesa de York s-a aflat în SUA, în aceeași perioadă cu nepotul său, Prințul William. Cu toate acestea, Sarah Ferguson a sosit cu mult înaintea lui. Care a fost motivul?

Sarah Ferguson la New York, Profimedia jpg

Prințul de Wales și-a finalizat marți vizita fulger la New York și nu a fost singurul membru al familiei regale britanice prezent la New York.

Sarah Ferguson, Getty (2) jpg

Clarissa Luna, una dintre cele mai cunoscute make-up artiste a împărtășit pe contul său de socializare imagini reușite cu Ducesa de York, căci nu este prima oară când o aranjează pe fosta noră a Reginei Elisabeta.

Make-up artista i-a realizat Ducesei de York un look strălucitor, plin de farmec. Sarah Ferguson este pasionată de culori și de data aceasta a optat pentru un taior roz, care o scotea în evidență. Machiajul a completat fantastic look-ul tineresc și i-a accentuat ochii mari și albaștri, în timp ce celebrul păr roșcat al Ducesei a fost coafat în bucle mari, lejere.

După importanta provocare pe sănătate prin care a trecut Ducesa de York, acum pare că și-a regăsit zâmbetul. Stiliștii i-au adăugat fard de obraz roz, completând-i aspectul și cu un luciu de buze.

„Cea mai bună zi cu Ducesa de York @sarahferguson15 în NYC”, a adăugat Clarissa în descrierea colajului foto.

Deși motivul vizitei lui Sarah la NY nu este cunoscut, păpușa ei de cârpă din seria de cărți pentru copii a putut fi văzută pe o măsuță de cafea în spatele ei.

Sarah Ferguson, Getty (1) jpg

Ducesa de York a scris mai multe cărți pentru copii și și-a lansat romanul de debut, Her Heart For A Compass, precum și cea mai recentă carte, A Most Intriguing Lady, publicată la începutul acestui an.

Sarah Ferguson și-a recuperat și pofta de muncă, căci vizita din New York a venit după un important eveniment din Suedia, la începutul acestei săptămâni.

A participat la Premiile Perfect World Foundation din Göteborg, Suedia.

Sarah Ferguson i-a înmânat unul dintre premii cunoscutei actrițe Kristin Davis, una dintre vedetele serialului de televiziune ”Sex and the city”.

Într-o postare pe pagina sa de Instagram, implicata ducesă a postat imagini de la eveniment, scriind: „În calitate de ambasador de multă vreme al Fundației Perfect World, am fost mândră să prezint The Perfect World Foundation Award 2023 filantropului, actriței și producătorului Kristin Davis săptămâna trecută, pentru munca ei relevantă la Sheldrick Wildlife Trust și de ambasador al bunăvoinței la UNHCR, Agenția ONU pentru Refugiați. Îți mulțumim, Kristin, pentru contribuția ta la conservarea vieții sălbatice, a naturii, a planetei noastre. Bravo și felicitări!”.

Foto: Profimedia, Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Regele Ferdinand și Regina Maria, Casa Regala1 (1) jpg
Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance   GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg