Sarah Ferguson, vizită fulger la București! Ce motiv emoționant a avut Ducesa pentru a veni în România

22 aprilie, 2024

Fosta noră a Reginei Elisabeta a II-a, care se confruntă pentru a doua oară cu cancerul, a făcut o vizită la București, într-o cauză socială, plină de emoție.

Sarah Ferguson, GettyImages jpg

Sarah Ferguson a făcut o vizită emoționantă pentru a-i cunoaște pe orfanii ucraineni care locuiesc la București, a transmis în exclusivitate publicația HELLO!.

Ducesa de York a petrecut timp cu copiii orfani care locuiesc acum la organizația caritabilă evreiască Tikva din România, după ce au fugit din casele lor din Odessa, Ucraina, de la începerea conflictului armat cu Rusia. Un război are loc la granița de nord a României și mulți ucraineni s-au refugiat la noi în țară.

Sarah Ferguson a anunțat și pe pagina sa oficială vizita în România, însă toate imaginile sunt EXCLUSIVE HELLO! Magazine:

”Mulțumesc tuturor celor de la Tikva pentru primirea mea la București, România. Pentru cei care nu știu ce este Tikva, este o inimă care bate de bunătate și iubire. Este un loc unde rabinii și familiile sunt unite și unde copiii sunt sprijiniți prin educație și comunitate. Simți speranța și curajul ucrainean acolo, simți o casă și un sentiment de „nu ești singur”.”, a scris Ducesa de York pe contul său oficial de Instagram.

Imaginile complete se pot găsi AICI.

Sarah Ferguson  Instagram 2 jpg

Vizita de două zile a fost documentată pas cu pas de editorii sursei citate.

Sarah Ferguson s-a întâlnit refugiați ucraineni, în timp ce a vizitat orfelinatul Tikva, care are în grijă orfanii evrei din Ucraina și din regiunile învecinate din fosta Uniune Sovietică.

La 11 ani de la prima vizită a Ducesei de York la domiciliul mamă al organizației de caritate din Odessa, iată că această comunitate a experimentat trauma sfâșietoare de a-și părăsi țara natală, fugind de conflictul dintre Ucraina și Rusia într-o călătorie periculoasă peste graniță,  pentru a înființa un refugiu sigur la București, capitala României.

Aici, cumnata Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii a vizitat noul cămin de copii, școala, dar și centrul de locuințe făcut pentru foștii orfani Tikva, care au crescut și care au mărturisit de ce se identifică cu situația dificilă a refugiaților.

Empatică cum o știm, Sarah Ferguson și-a arătat spijinul și compasiunea pentru copiii ucraineni orfani.

Materialul este emoționant.

Foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter  Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg