Sărbătoritul Prinț George, încântător în cel mai nou portret regal realizat de Prințesa Kate, mama sa

22 iulie, 2024

Talentata Prințesă de Wales este din nou autoarea unui portret regal pe cinste. Ca de obicei, atunci când vine vorba de aniversările copiilor de Wales, pe contul de socializare apare și o nouă fotografie actualizată.

Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG

Da, azi viitorul rege britanic, după ce domnia lui William se va fi sfârșit, ne zâmbește șăgalnic, într-o imagine alb-negru, surprins atât de bine de mama sa, Prințesa Kate.

În dreptul fotografiei, avem și mesajul de rigoare transmis de Palatul Kensington, unde la sfârșit se specifică faptul că fotografia a fost realizată de Kate Middleton.

”La mulți ani minunați Prințului George, azi împlinește 11 ani.”

El este primul născut al cuplului regal William & Kate. George a venit pe lume la Londra, pe 22 iulie.

Moștenitorul regal George Alexander Louis a fost botezat cu apă din râul Iordanului de arhiepiscopul de Canterbury la Capela Regală a Palatului St James la 23 octombrie 2013. La eveniment au participat doar 22 de invitați, printre care s-au aflat și cei șapte nași și nașe: Oliver Baker, Emilia Jardine-Paterson, Hugh Grosvenor, contele Grosvenor, Jamie Lowther-Pinkerton, Julia Samuel, William van Cutsem și Zara Tindall.

Prințul George a purtat o rochiță de botez din satin și dantelă crem, o replică a aceleia purtate în 1841 de fiica cea mare a reginei Victoria.

Tânărul are o seriozitate la 11 ani specifică moștenitorilor regali, care de mici învață să se pregătească pentru o viață atipică, ce va fi dedicată tronului și supușilor.

George este un norocos, pentru că s-a bucurat cel mai mult de influența străbunicii sale celebre: răposata regină Elisabeta a II-a. Micuțul se bucură de copilărie deocamdată, alături de frații săi mai mici: mijlocia Prințesă Charlotte și mezinul șturlubatic Prinț Louis. La încoronarea bunicului, George a avut un rol marcant, acela de paj al suveranului.

Ultimele luni au fost foarte dificile pentru George, Charlotte și Louis, după ce mama lor a fost diagnosticată cu cancer. Kate Middleton e în recuperare încă, face chimioterapie preventivă. 

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg
Printesa Anne, Regele Charles si Regina Consoara Camilla   profimedia 0746361096 jpg