Sarcina „murdară” pe care Prințul George trebuie să o îndeplinească în timpul vacanței școlare

29 mai, 2023

Copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton se vor bucura săptămâna aceasta de vacanța de jumătate de trimestru de la școala din Marea Britanie pe care o urmează, însă Prințesa de Wales a dezvăluit la un moment dat că vacanța nu este întotdeauna doar pentru distracție și jocuri.

Printul George, Getty (1) jpg

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis vor avea o pauză în rutina lor obișnuită în această săptămână, asta pentru că este vacanța de jumătate de trimestru în Marea Britanie. Copiii regali, care frecventează cu toții Școala Lambrook, se vor bucura de această săptămână liberă înainte de ultima perioadă a trimestrului, înaintea vacanței lungi de vară.

Dar, în ciuda faptului că Prințul George, în vârstă de nouă ani, este viitor rege, părinții săi nu iau în calcul acest aspect îl îi dau sarcini importante chiar și în timpul liber. Prințul William și Kate Middleton nu îl lasă pe Prințul George să scape fără sarcini în vacanțe. El are o sarcină „murdară” de îndeplinit în timp ce își petrece vacanța la casa familiei Anmer Hall din Norfolk, pe domeniul Sandringham.

În timpul unei vizite la o fermă de capre din Țara Galilor, anul trecut, împreună cu Prințul William, Kate Middleton a povestit că Prințul George a fost responsabil de mutarea hranei pentru animale pe moșie. Aceasta a venit după ce William a observat un robot de măturat într-unul dintre hambare. Atunci, fermierul i-a explicat că ar putea fi folosit și pentru a muta furajele. Auzind acestea, Kate Middleton a răspuns: „Asta a fost treaba lui George la jumătatea semestrului - să mute furajele", notează Mirror.

Vacanța de jumătate de semestru vine în contextul în care Prințul George a jucat un rol principal la încoronarea bunicului, Regele Charles, în urmă cu câteva săptămâni. El a fost paj la evenimentul istoric care a avut loc pe 6 mai.

Prințul George „ar putea fi ultimul monarh” al Marii Britanii!

Prințul George ar putea fi ultimul monarh al Marii Britanii, în condițiile în care familia regală se confruntă o problemă majoră, Commonwealth-ul care se destramă, susține un istoric regal.

În aceste condiții, în încercarea de a consolida locul Commonwealth-ului în viața modernă și de a folosi entuziasmul generat după încoronare, Regele Charles al III-lea se pregătește să viziteze Kenya.

Țara din Africa de Est are o semnificație deosebită pentru Regele Charles și pentru regretata sa mamă, Regina Elisabeta a II-a, deoarece în Kenya ea a aflat că tatăl ei, George al VI-lea, a murit, deschizând astfel calea pentru vremea ei ca monarh. Dar Regele Charles a fost avertizat că ar trebui să se aștepte la reacții de respingere atunci când vizitează această țară, mulți cetățeni din Kenya l-au împins să își ceară scuze pentru imperialismul britanic. Autorul regal Andrew Lownie, pentru express.co.uk, a declarat că monarhia „va supraviețui domniei lui Charles, următorului și bănuiesc că și lui George al VII-lea (Prințul George), deoarece nu există o opțiune mai bună”.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Ducesa1, Profimedia PNG
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (9) jpg
Kate Middleton în rochie transparentă, Getty (5) jpg
Andrew si Charles jpg
Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei, Getty (4) jpg
HSH Princess Charlene of Monaco, HSH Prince Jacques of Monaco, HSH Princess Gabriella of Monaco, Charlotte Casiraghi, Foto Profimedia jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein în vizită în SUA 2 foto Instagram png
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (8) jpg
Cuplul regal la balcon jpg
Regina Mathilde a Belgiei intr un total look Carolina Herrera   casa regala (2) jpg
site ul familiei regale jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg