Sărutul împăcării? A fost iertat Regele Frederik pentru aventura lui cu mexicanca Genoveva Casanova?

16 ianuarie, 2024

Pe 14 ianuarie, toată lumea a fost surprinsă să-i vadă pe noii suverani danezi Mary și Frederik sărutându-se cu foc la balconul regal, după proclamarea lui ca rege.

Regina Mary si Regele Frederik profimedia 0836926790 jpg

În acel moment, întrebarea de pe buzele tuturor a fost: l-a iertat noua Regină-consoartă Mary pe soțul ei pentru presupusa aventură cu mondena mexicană Genoveva Casanova? Sau a fost doar teatru, pentru a liniști apele în regat, odată cu începutul unei noi ere?

Potrivit expertei australiene în limbajul corpului Louise Mahler, citată de Daily Mail, care a analizat încercările lor de a se săruta pe balconul palatului regal din Copenhaga, după ce au devenit rege și regină, Mary și Frederik au fost sinceri: Da, sărutul lor a fost autentic și plin de căldură.

Într-adevăr, este o acțiune publică la care nu te-ai aștepta din partea unui cuplu suveran, acolo unde protocolul nu încurajează astfel de manifestări pasionale. 

Pe de altă parte, sărutul lor public a fost etichetat ca fiind „forțat” de către spectatorii online, care sunt pe părere că acesta vine pe fondul zvonurilor c-ar fi probleme în mariaj după ce Frederik a fost fotografiat cu Genoveva Casanova la Madrid, în octombrie 2023.

„Atitudinea cu adevărat fericită și extrem de emoțională” a lui Frederik poate dezvălui tocmai asta: că încă mai sunt tensiuni în căsnicia lui, este de părere un alt expert în limbajul corpului.

Adrianne Carter a declarat următoarele pentru FEMAIL: „Când Mary i se alătură la balcon, vedem inițial o distanță destul de mare între ei când se țin de mână. Apoi, el se apropie, iar ea acceptă. O distanță literală poate însemna adesea o distanță într-o relație. Când copiii li se alătură, Mary îi cuprinde cu afecțiune, arătând că acesta este focusul ei acum. Iar când regele o trage pe Mary aproape, în timp ce copiii părăsesc balconul, regina pare că vrea să se retragă. Frederik se apropie pentru un sărut, pe care el încearcă să i-l dea de câteva ori înainte să se întâmple cu adevărat. Arată ca ceva ce a fost plănuit, mai degrabă decât ceva spontan”.

Adrianne a mai remarcat că atunci când Frederik încearcă să o sărute pe Mary pe frunte, ea „nu reacționează în niciun fel, doar acceptă”.

După ce i-a studiat la balcon, experta în limbajul corpului este de părere că Frederik este încă ținut la distanță de soția sa, după zvonurile despre presupusa aventură a suveranului cu Casanova. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg