Sărutul împăcării? Mary a Danemarcei s-a lăsat pupată de soțul ei, Regele Frederik, care ar fi înșelat-o

8 mai, 2024

Regele Frederik și Regina Mary au trăit un moment public de tandrețe, în ultima lor zi din cadrul turului regal în Suedia! Monarhul danez și-a sărutat tandru soția pe obra, la doar câteva luni după ce s-a zvonit că a înșelat-o!

Regele Frederik și Regina Mary Foto Profimedia jpg

Regina Mary a Danemarcei și soțul ei, Regele Frederik, au spulberat din nou zvonurile și arată că mariajul lor merge înainte în ciuda tuturor speculațiilor. Cei doi au fost protagoniștii unui moment de afecțiune în cea de-a doua zi a vizitei lor regale în Suedia.

Ieri, 7 mai, Regina Mary și Regele Frederik ai Danemarcei au avut o nouă întrevedere cu Regele Carl Gustaf și Regina Silvia a Suediei în timpul vizitei lor. În vârstă de 52 de ani, Mary a purtat de această dată o rochie de lungime medie, cu mâneci lungi, la care a asortat o capă maro și pantofi roșii, asortați cu articolul vestimentar. 

Când a văzut cât de bine arată soția sa, Regele Frederik al Danemarcei, în vârstă de 55 de ani, a decis să pună capăt zvonurilor despre presupusa lui aventură cu Genoveva Casanova, și i-a dat soției sale un sărut dulce pe obraz. Ea a și reacționat, i-a pus o mână afectuoasă și blândă pe braț.

Demonstrația lor romantică pare să marcheze o întoarcere la vremurile de odinioară, întrucât povestea de dragoste de 23 de ani dintre Regina Mary, născută în Australia, și Regele Frederik a fost deseori supranumită un „basm din viața reală”, după ce s-au cunoscut într-un pub din Sydney.

În timpul angajamentului de ieri, cei doi nu au putut să nu zâmbească unul la altul, semn că dragostea și angajamentul lor unul față de celălalt merg mai departe. Speculațiile privind problemele din mariajul celor doi au început pentru prima dată în urmă în noiembrie, anul trecut, după ce au apărut fotografii în care Regele Frederik se bucura de o ieșire în oraș, în Madrid, cu Genoveva Casnova.

Regina Mary a păstrat întotdeauna tăcerea cu privire la speculațiile legate de căsătoria sa și, în schimb, a afișat o ținută demnă alături de soțul ei la toate evenimentele, inclusiv în timpul călătoriei lor în Suedia, care ieri s-a încheiat. 

După Suedia, între 14 și 15 ale acestei luni, Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei vor ajunge în Norvegia, ca răspuns la invitația Regelui Harald și a Reginei Sonia. Ei desfășoară un turneu regal, primul lor turneu ca monarhi ai Danemarcei. 

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg