Șase bombe aruncate de Prințul Harry odată cu lansarea noului său serial! Acuze regale și confesiuni

1 septembrie, 2023

Noul documentar Netflix al Prințului Harry, Heart of Invictus, a apărut și prezintă o serie de momente explozive, printre care și o lovitură neașteptată la adresa familiei regale.

Printul Harry 10 jpg

„Heart of Invictus” prezintă poveștilor unor foști militari în drumul lor spre Jocurile Invictus - o competiție sportivă de tip paralimpic pe care Prințul Harry a înființat-o în 2014 pentru militarii și veteranii răniți și bolnavi.

Documentarul face parte din contractul de milioane de lire sterline încheiat de Pințul William cu Netflix.

Dezvăluirea regală

Unul dintre cele mai importante subiecte de discuție din seria de cinci episoade apare în cel de-al doilea episod, când concurenții Invictus sunt întrebați despre consecințele psihice ale plecării la război, iar Prințul Harry este întrebat despre cum l-a afectat acest lucru.

Ca o lovitură la adresa familiei regale, el spune că "nu a avut acea structură de sprijin, acea rețea sau acel sfat de specialitate pentru a identifica ce se întâmpla cu mine", după ce a recunoscut că a fost furios când s-a întors din misiune. El a adăugat: „Cea mai mare luptă pentru mine este că nimeni din jurul meu nu m-a putut ajuta cu adevărat, nu am avut acea structură de sprijin, acea rețea sau acel sfat de specialitate pentru a identifica ce se întâmpla cu mine. Din păcate, ca majoritatea dintre noi, prima dată când te gândești cu adevărat la terapie este atunci când ești întins pe podea, probabil că îți dorești să te fi ocupat de unele dintre aceste lucruri mai devreme și asta este ceea ce vreau cu adevărat să schimb", notează Mirror

Adevărata traumă

Tot în cadrul noului său documentar, Prințul Harry recunoaște că, atunci când s-a întors din războiul din Afganistan, s-a declanșat trauma nerezolvată a pierderii mamei sale, prințesa Diana, pe când el avea doar 12 ani.

„Uite, pot să vorbesc doar în numele experienței mele personale, turul meu în Afganistan în 2012, când am zburat cu Apaches, undeva după aceea a avut loc o destrămare, iar declanșatorul pentru mine a fost de fapt întoarcerea din Afganistan.

Dar lucrurile care au început să iasă la iveală erau din 1997, de la vârsta de 12 ani, când mi-am pierdut mama la o vârstă atât de fragedă, trauma pe care am avut-o nu am fost niciodată conștient de ea, nu s-a discutat niciodată, nu am vorbit cu adevărat despre ea - și am reprimat-o așa cum ar fi făcut majoritatea tinerilor, dar totul a ieșit la iveală”.

Comentariul referitor la uniformă

Serialul arată și pregătirile pe care le fac atât organizatorii, cât și sportivii la Jocurile Invictus, iar în cel de-al treilea episod, Pințul Harry poate fi umărit la o convorbire cu echipa Invictus din Marea Britanie, unde pare să facă o remarcă despre uniforma militară. Încurajându-i înainte de competiția de anul trecut, el le spune:

„Ați făcut-o în fiecare zi, purtând uniforma și, dintr-un motiv sau altul, acea uniformă a trebuit să fie agățată. Acest serviciu care curge în sângele vostru, în sângele nostru, nu părăsește niciodată corpul. Este acolo, "amorțit"."

Înjurătura Prințului Harry

În cadrul aceleiași convorbiri, Prințul Harry a părut să șocheze o parte din echipa din Marea Britanie când a aruncat bomba în timp ce le oferea sfatul său celor care participau. Mulți au râs în hohote când ducele a început să înjure în timpul discuției de ridicare a moralului.

El a spus: „Așa că, atunci când ești acolo, încercând să câștigi o medalie, sau doar distrându-te, făcându-ți familia incredibil de mândră, când simți acel sentiment în gât și simți că ai vrea să plângi, atunci plângi, la naiba. Vorbesc serios".

Meghan, din nou Meghan

Meghan Markle are doar apariții trecătoare în documentar, dar într-un moment din spatele scenei, ea poate fi văzută încercând să-l liniștească pe Harry înainte de un eveniment. Ea este văzută susținându-și cu blândețe soțul în timp ce acesta este copleșit de emoții înainte de un discurs important la Gala Salute to Freedom din New York. 

Momentul care a provocat un val de emoții

Într-unul dintre cele mai emoționante momente ale documentarului, Prințul Harry e surprins vorbind cu Darrell Ling din echipa Canadei. Sportivul a povestit  despre "demonii" săi, iar Harry l-a ascultat cu emoție: „Mă bucur că ai trecut prin aceste lucruri. Și să știi cum ne simțim", i-a zis militarul. 

Prințul Harry a spus că "nu poate pretinde" că știe prin ce au trecut alți veterani, dar a recunoscut că a fost greu pentru el să lupte cu propriile probleme de sănătate mintală. Darrell a comparat propriile sale lupte cu "a agita o sticlă" și a vedea cum conținutul explodează prin partea de sus, iar Prințul Harry a mărturisit că a simțit același lucru atunci când a suferit și el emoții similare. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg