Satul în care familia regală face cumpărăturile! Localnicii s-au obișnuit cu figurile regale

26 iunie, 2023

În Ballater, cel mai apropiat sat de domeniul Balmoral, localnicii nu îi deranjează pe membrii familiei regale atunci când aceștia sunt văzuți, deoarece sunt considerați membri ai comunității.

Regele Charles în Ballater, Scoția (6) jpg

În fiecare vară, familia regală petrece timp la Castelul Balmoral din nordul Scoției, despre care Prințesa Eugenie a spus odată că e "cel mai frumos loc din lume". În cadrul documentarului ITV „Our Queen At Ninety” din 2016, nepoata Regelui Charles a descris viața Familiei Regale acolo ca având o aparență de normalitate.

„Plimbări, picnicuri, câini - o mulțime de câini, întotdeauna sunt câini - și oameni care intră și ies tot timpul. Este o oază minunată pentru bunica și bunicul, pentru noi să venim să îi vedem acolo sus, unde ai loc să respiri și să alergi".

În timp ce se află acolo, familia regală se bucură de timp liber departe de îndatoririle regale și de o supraveghere constantă, iar atunci când își fac popasul în Ballater, satul local aflat la doar zece minute de mers cu mașina pe drum, intimitatea lor este respectată de locuitori, care îi privesc ca pe unul dintre ei.

Frumosul sat se află la doar câțiva kilometri de reședința de vară a familiei regale, Balmoral Estate, care se întinde pe 50.000 de acri și are aproximativ 150 de clădiri.

Legătura cu familia regală datează încă de pe vremea reginei Victoria, iar după moartea reginei Elisabeta, în septembrie anul trecut, sicriul acesteia a trecut prin sat, unde o parte dintre cei 1.400 de locuitori au ieșit să îi aducă un omagiu. David Cobban, născut și crescut în Ballater, administrează magazinul Brakeley Gift Room împreună cu soția sa, Wendy, scrie express.co.uk.

Ei s-au și întâlnit cu Regele Charles în mai multe rânduri. Bărbatul în vârstă de 57 de ani a declarat că cei din zonă sunt "obișnuiți" să îi vadă pe noul rege și pe regină prin împrejurimi.

De fapt, el a descris familia regală ca fiind mai mult ca niște "vecini" și "membri ai comunității" decât unii dintre cei mai faimoși oameni din lume.

El a declarat pentru Express.co.uk: „Pentru noi, ei sunt doar membri ai comunității noastre și știu că sună ciudat, dar sunt vecinii multor oameni care îi cunosc de generații întregi. Charles vine aici de când era copil, așa că știe despre zona locală la fel ca o mulțime de oameni”.

Noul monarh a făcut recent o vizită în zonă, cu o lună înainte de încoronarea sa. Atât el, cât și Camilla au fost văzuți părăsind biserica Crathie Kirk după o slujbă. 

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg