Scandal în familia regală daneză. Fosta soţie a Prinţului Joachim, la cuţite cu actuala soţie

3 iulie, 2018
5 joachim marie jpg jpeg

Au pozat întotdeauna într-o familie fericită şi numeroasă, deşi Prinţul Joachim a divorţat de prima soţie şi mama a doi copii de-ai lui, Contesa Alexandra von Frederuksborg, încă din 2005. Totuşi, la cel mai recent eveniment la care au participat cei doi foşti soţi, dar şi actuala soţie a Prinţului Joachim, a ieşit un mare scandal.

Contexa Alexandra, Prinţul Nikolai, Prinţesa Marie şi Prinţul Joachim al Danemarcei

Ocazia reuniunii a fost absolvirea fiului cel mare al Prinţului Joachim, respectiv Prinţul Nikolai. Contesa Alexandra a dorit, după cum era evident, să-i fie alături fiului ei în ziua absolvirii. La fel a făcut şi Prinţul Joachim, tatăl adolescentului, dar şi actuala lui soţie, Prinţesa Marie a Danemarcei.

Scandalul s-a iscat când Prinţesa Marie şi Prinţul Joachim au dorit să facă o fotografie cu Prinţul Nikolai în roba de absolvire. De nicăieri, în câteva secunde, prima soţie a Prinţului Joachim şi-a făcut apariţia în cadru, dându-i la o parte mâna lui Marie de pe fiul său. Momentul jenant a fost surprins, evident, de toţi fotografii şi intens discutat de către supuşii regali. Aceştia din urmă s-au arătat şocaţi de ieşirea Contesei Alexandra şi de evidenta gelozie pe actuala soţie a fostului ei soţ.

Totuşi, la o săptămână după ce video-ul a devenit viral, Contesa Alexandra a explicat că nu i-a dat la o parte mână Prinţesei Marie şi că toate zvonurile sunt ”fabricate” şi foarte ”supărătoare”. De altfel, până acum, familia regală daneză a dat de înţeles că relaţia dintre cei doi foşti este cât se poate de OK. Contesa Alexandra a fost invitată la ziua de naştere, de anul acesta, a Prinţului Joachim, dar şi la alte evenimente importante ale casei regale.Recente pe Ok! Magazine

7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg