Scandal la Casa Regală: fostul Principe Nicolae cere test de paternitate

După ce s-a spus că refuză să-şi recunoască fiica, Nicolae de Medforth-Mills vrea dovada că el este tatăl copilului fostei sale colaboratoare.

Fostul Principe Nicolae

Fostul Principe Nicolae susține că nu este tatăl copilului Nicoletei Cîrjan. Într-un comunicat, el a transmis că i-a cerut acesteia să facă testul de paternitate pentru a se stabili care este tatăl copilului, chiar şi prin intermediul unui avocat, dar ea a refuzat de trei ori această solicitare.

comunicat Nicholas Medforth Mills

Ca răspuns la demersul public al nepotului Regelui Mihai, Nicoletei Cîrjan, care ar fi avut o aventură în mai 2015 cu Nicholas Medforth-Mills şi din cauza căreia acesta şi-ar fi pierdut titlul princiar şi locul în linia de moştenire, precizează că ea este cea care a cerut, în repetate rânduri, efectuarea unui test de paternitate, atât la IML, cât și la o clinică privată, însă Nicolae a refuzat. Ea solicită efectuarea unui test de paternitate în primul rând la o clinică privată din Brașov, unde este domiciliul ei și al copilului. De asemenea, ea spune că nu a susținut niciodată că fostul principe este tatăl copilului.

Nicoleta Cirjan 100

„Am vrut să fie liniște, pace și discreție, dar se pare că nu s-a putut. De dragul adevărului și al corectitudinii, las aici răspunsul trimis pe e-mail la solicitarea avocatului domnului Nicholas Medforth-Mills din data de 03.09.2016, aceasta fiind unica mea poziție față de subiect:

„Stimate Domnule avocat,

Faţă de adresa dvs din 03.09.2016 făcută în numele clientului Nicholas Medforth-Mills, arăt următoarele:

– Aşa cum rezultă şi din corespondenţă noastră anterioară referitoare la efectuarea testului de paternitate de către clientul dvs, i-am solicitat în repetate rânduri efectuarea acestui test atât la Institutul Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici” din Bucureşti cât şi la o clinică privată acreditată, dar clientul dvs. a refuzat efectuarea acestui test şi la o clinică privată acreditată;

– Nu am făcut public faptul că dl. Nicholas Medforth-Mills este tatăl copilului meu, adresa dvs. fiind de intimidare şi chiar jignitoare, în condiţiile în care i-am solicitat de atâtea ori clientului dvs. să colaborăm în discreție şi să efectuăm testul de paternitate şi la o clinică privată, pentru a pune capăt acestei situaţii; mai mult decât atât, faptul că am ținut secretă identitatea tatălui şi nu am dat curs solicitărilor mass media de a vorbi pe aceasta temă, pentru a proteja imaginea clientului dumneavoastră, mi-a adus mie prejudicii de imagine şi de reputație;

– Insistenţa dvs. de a face testul de paternitate numai la Institutul Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici” din Bucureşti şi doar până pe data de 19.09.2016 îmi trezeşte suspiciuni şi prin urmare insist ca acest test să fie efectuat în primul rând la o clinică privată acreditată din județul Braşov, locul unde avem domiciliul eu şi copilul, la o dată ce va fi stabilită de comun acord de către noi, iar apoi la IML Bucureşti;

– Îmi rezerv dreptul de a introduce la instanţele judecătoreşti acţiunea în stabilirea paternităţii când voi considera eu, acţiunea fiind imprescriptibilă.

Cu respect,
Nicoleta Cîrjan”

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA