Scandal la Monaco! Prințul Albert, descoperit c-a virat sume imense fostelor amante și copiilor din flori

26 ianuarie, 2024

Chiar în ziua în care Prințesa Charlene de Monaco a împlinit 46 de ani, pe 25 ianuarie, au apărut informații scandaloase în presa din principat. Unele legate de modul în care cuplul suveran cheltuiește finanțele Palatului.

Printesa Charlene si Printul Albert de Monaco la gala de Ziua Nationala   GettyImages 1802716238 (6) jpg

Informații financiare devastatoare și detaliate au fost furnizate presei de către un fost contabil al Prințului Albert, Claude Palmero, care a petrecut mai bine de două decenii în inima familiei din Monaco, până anul trecut, când a demisionat după ce a fost vizat de un o serie de acuzații de corupție.

„Notițele sale secrete”, care detaliază cheltuielile familiei princiare din Monaco, au fost făcute publice de către ziarul francez Le Monde, iar printre dezvăluirile lui spectaculoase sunt și cele cum că Prințul Albert a avut un cont bancar separat, pentru a-și plăti fostele amante și copiii pe care i-a avut în afara căsătoriei.

După cum știm, pe lângă gemenii Jacques și Gabriella, suveranul mai are doi copii proveniți din relații neoficiale: pe Alexandre, născut în 2003, în urma unei iubiri pasagere cu fosta stewardesă de culoare Nicole Coste, și pe Jazmin, născută în 1993 de către agenta imobiliară americană Tamara Rotolo.

Jazmin Grimaldi, copilul din flori al Printului Albert 2023   Instagram 2 jpg

Potrivit Le Monde, Jazmin Grace Grimaldi, de 31 de ani, primește 85.000 de euro la fiecare trei luni, deși nu face parte din familia regală. Palmero a menționat că tânăra actriță a mai primit 4.900 de euro la majorat și un apartament în New York în valoare de 3 milioane de euro, șapte ani mai târziu.

În 2015, mama lui Alexandre l-a convins pe prinț să-i susțină afacerea în domeniul modei, mai exact un magazin deschis în Londra. Acest lucru l-ar fi costat pe Albert nu mai puțin de un milion de euro pe an.

Nicole Coste, iubita stewardesa a lui Albert de Monaco, mama lui Alexandre Grimaldi   Instagram 2 jpg

Libération, un alt ziar francez cu care a vorbit Palmero, a declarat că suveranul avea un cont la banca franceză BNP sub numele AG (Albert Grimaldi). Conform acestei publicații, contul a fost folosit pentru plățile către fostele amante ale lui Albert și copiii lor, fără ca soția lui, Charlene, să știe despre asta.

Nici Charlene n-a scăpat neșifonată în urma acestor dezvăluiri. Se pare că Prințesa Charlene de Monaco a angajat imigranți ilegali plătiți cu 100 de euro pe zi, în timp ce alocația ei pentru cheltuielile personale a crescut la aproape 1,5 milioane de euro pe an, susține fostul contabil al Prințului Albert.

Fostul șef al finanțelor princiare susține că a încercat cu disperare să stăpânească cheltuielile „periculoase” ale lui Charlene și, la un moment dat, i-a interzis prințesei născute în Africa de Sud să-și angajeze personal suplimentar.

Cu o altă ocazie, soția Prințului Albert a cheltuit 965.000 de euro pentru redecorarea vilei sale de vacanță din Corsica, plus un milion de euro pentru a-și decora „biroul” de la palatul princiar din Monte Carlo.

De asemenea, ea le plătește sute de mii de euro membrilor familiei sale sud-africane, în fiecare an.

"E o nebunie!", a declarat Palmero ziarului francez. „Prințesa cheltuiește fără control!”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg