Scandalos! Meghan Markle a negat că-și cunoaște propriul frate

Viitoarea soție a Prințului Harry își denigrează propria familie! Fratele vitreg a ieșit în presă pentru a-și declara dezamăgirea față de atitudinea lui Meghan vizavi de el.

Tom a luat legătura cu Meghan Markle

Tom Markle Jr., fratele lui Meghan din partea tatălui său, a dezvăluit că a încercat să ia legătura, printr-o scrisoare, cu sora sa. El admite că i-a scris în speranța ca aceasta îi va răspunde și că vor relua legătura după aproape șapte ani în care s-au înstrăinat. Din nefericire pentru el, scrisoarea a rămas fără ecou, Meghan refuzând să-i scrie înapoi.

Ulterior, bărbatul de 51 de ani a contactat, prin intermediul unui avocat, Palatul Regal Britanic, în speranța că sora sa îi va răspunde și-l va ajuta în toată această tevatură mediatică. Răspunsul sosit, însă, din partea lui Meghan a fost ca ”o palmă peste ochi” și extrem de ”dureros”.

Meghan ar fi transmis, de asemenea printr-un avocat, că Tom Markle Jr. face parte din familia ei înstrăinată și că nu-l cunoaște. ”Avocatul meu a avut o conversație telefonică cu avocatul ei, apoi el mi-a trimis un mail cu cuvintele ei exacte. Ea a spus <<E o familie îndepărtată, iar eu nu-i cunosc pe oamenii aceștia >>”, a povestit, dezamăgit, Tom Markle Jr.

Tom și Meghan, în copilărie

Bărbatul susține că el a avut, într-adevăr, o relație de frate-soră cu Meghan și că aceasta a crescut în preajma lui, deși, din 2011, când actrița s-a mutat în Toronto, pentru Suits, relațiile s-au răcit între ei. Am petrecut foarte mult timp împreună în copilăria ei. Am fost pe cât de apropiați se poate. Am petrecut multe weekenduri împreună la bunica noastră, Doris Markle. Am fost împreună de Crăciun, de sărbători, de zile de naștere. ”, spune Tom Markle Jr.

Acesta recunoaște că toată povestea cu Prințul Harry a pus presiune pe familia lor și că asta a încercat să-i transmită și prin scrisoarea trimisă ei.

 ”Dragă Meg,

În primul rând vreau să te felicit pentru logodnă. Sunt atât de mândru de tine, ești minunată!/

În al doilea rând vreau să-mi cer scuze dacă viața mea personală ți-a cauzat vreo problemă, asta n-a fost nicicând intenția mea. Eu doar am încercat să pun stop acelor zvonuri răutăcioase. Acele tabloide, acei reporteri și acele articole sunt bolnave. Neadevărate.

Sincer, nu vreau să mai fiu în ziare ori în media vreodată, vreau doar să mă mut la țară și să fondez o fermă cu animale salvate și să fac ceea ce iubesc pentru tot restul vieții mele.

Îți doresc toată fericirea din lume, arătați minunat împreună!

Cu sinceritate, Tom Markle Jr!

Te iubesc, Meg!”.

Tom și Meghan au același tată. Cei doi nu și-au mai vorbit din 2011, însă el insistă cu nu s-au înstrăinat și recunoaște că și-ar dori foarte mult să fie invitat la nunta surorii sale cu Prințul Harry.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA