Scandalos! Regina Camilla, avertizată să renunțe la unul dintre marile sale hobby-uri

24 iulie, 2024

N-ai fi zis că o plăcere banală, precum urmărirea unui program TV, va naște un întreg scandal la Palat. Și totuși, ce putea fi atât de grav de însăși Regina Camilla a fost pusă în gardă?

Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg

Se știe deja că soția Regelui Charles este o mare fană a versiunii engleze a emisiunii „Dansez pentru tine”. De fapt, Reginei Camilla îi place atât de mult show-ul „Strictly Come Dancing”, încât nu ratează niciun episod și este la curent cu toate noutățile. Telespectatoare avidă, ea a invitat deja echipa emisiunii emblematice a BBC la Palat, a fost în public de mai multe ori și chiar a filmat un mesaj video în timpul finalei din 2020. Dar, recent, instituția regală i-ar fi cerut soției lui Charles al III-lea să se distanțeze de „Strictly Come Dancing”.

Dar ce putea fi atât de scandalos la o emisiune care pune în lumină frumusețea dansului?  Ei bine, echipa emisiunii se află în mijlocul unei controverse, cu acuzațiile de intimidare și de hărțuire pe platoul de filmare. Mai mulți dansatori au fost acuzați de comportament inadecvat cu partenerii lor. Mai multe celebrități au descris sesiunile de antrenament ca fiind „incredibil de dureroase”. Unii dansatori profesioniști au fost, de asemenea, acuzați de comportament considerat „inutil, abuziv, crud și meschin”. Până când echipa BBC va ajunge la un consens, Regina Camilla, precum și Ducesa Sophie și Zara Tindall, care sunt și ele fane înfocate ale emisiunii, sunt obligate să nu mai deschidă subiectul, pentru a evita ca scandalul să aducă atingeri Familiei Regale.

Evident că, dincolo de porțile palatului, Regina Camilla discută intens problema cu cumnata și nepoata sa, cunoscându-i atât pe producători, cât și pe dansatori și coregrafi, însă public nu o mai poate face fără rezerve, riscând să fie asociată cu o problemă care nu face cinste nimănui. 

FOTO: Casa Regală britanică



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg