Scandalul regal se complică. Fiul vitreg al viitorului rege norvegian a vrut să incendieze hainele femeii

14 august, 2024

Marius Borg Høiby a cam dat de belea. El este fiul Prințesei Mette-Marit, soția Prințului Haakon, moștenitorul tronului norvegian.

Marius Borg Høiby cu mama sa, Prințesa Mette Marit, Profimedia jpg

Iar povestea este neplăcută, încâlcită și lovește puternic în imaginea monarhiei.

Fiul vitreg al Prințului moștenitor Haakon al Norvegiei a fost arestat pe 4 august, iar acum au apărut noi detalii legate de Marius Borg Høiby și incidentul serios în care este implicat.

marius borg hoiby rexfeatures 3772453h jpg jpeg

La o săptămână după ce Marius, fiul în vârstă de 27 de ani al Prințesei Moștenitoare Mette-Marit, venit pe lume înainte de căsătoria ei cu Prințul Moștenitor Haakon, a fost arestat și eliberat după un „incident violent”, care a implicat o femeie într-un apartament din Oslo, potrivit unui comunicat al poliției.

Potrivit noilor informații, după atac, Borg Høiby a amenințat-o că îi incendiază hainele.

„Două surse anonime au declarat revistei norvegiene Se og Hor că poliția deținea o casetă audio cu fiul vitreg al prințului moștenitor, spunându-i victimei că îi va da foc hainelor dacă ea nu ar face ceea ce vrea el”, a informat The Times în 12 august.

A doua zi, Se og Hor a publicat fotografii despre care se presupune că au fost făcute din interiorul apartamentului în care a avut loc atacul, inclusiv un cuțit ieșit dintr-un perete și un corp de iluminat spart pe podea. (Aceste acuzații au fost publicate și în Daily Mail și Daily Telegraph).

Potrivit unei declarații venite de la Poliția din Oslo pe 13 august și traduse în engleză, se arată că Marius, care nu are titlu regal, a fost arestat sub acuzația de vătămare corporală săvârșită asupra unei femei pe 4 august, după ce autoritățile au fost sesizate cu privire la un „incident violent petrecut într-un apartament pe Frogner, în Oslo, în timpul nopții”.

Chiar victima a sesizat poliția, care l-a contactat apoi pe Marius la Skagum, o reședință regală din afara Oslo. Acesta nu s-a opus arestării, însă a fost eliberat.

Poliția a concluzionat că între el și victimă exista o relație amoroasă, iar ancheta este în desfășurare. Borg Høiby nu dă declarații, doar avocații săi iau cuvântul.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Carl Philip, Prințesa Sofia, Chris O'Neill și Prințesa Madeleine, Profimedia jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Alma, cainele Majestatii Sale Margareta, rasfatata Familiei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene și Albert de Monaco 2 profimedia 0906081891 jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg si Marele Duce Henri cu Printul Guillaume, Printesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois la Cabasson, Var   Marea Curte Ducala (10) jpg
Marius Borg cu Printul Sverre Magnus, Printesa Ingrid Alexandra, Printul Haakon si Printesa Mette Marit   GettyImages 1403308131 jpg
Kate melancolică PNG
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0906046927 jpg
Ducii de Sussex în Montecito, Harry și Meghan, Instagram (2) jpg
kate middleton rochie foto profimedia jpg
Prințul William Foto Getty Images (7) jpg
Kate Middleton, Meghan Markle  GettyImages jpg
Charles Spencer și Diana în tinerețe, Profimedia (1) jpg
nunta in Norvegia Printesa Martha Louise si Durek Verret   profimedia 0903551664 jpg
Alina a României colaj jpg
nasii Camille Gotlieb si Michael Ducruet cu Marie Ducruet si Louis Ducruet la botezul lui Victoire Ducruet, nepoata Printesei Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Carole și Michael Middleton  (2) png