Scandalul sexual i-a apropiat! Cum îl ajută Sarah Ferguson pe fostul ei soţ, prinţul Andrew

7 ianuarie, 2022
8 fergie2 jpg jpeg

Prinţului Andrew îşi pregăteşte strategia pentru scandalul sexual în care este implicat. Fiul reginei primeşte însă ajutor de la cine ne-am fi aşteptat cel mai puţin.Este vorba despre fosta lui soţie, nimeni alta decât Sarah Ferguson.

Mai multe surse au declarat pentru The Post că Fergie - cunoscută sub numele de Sarah, Ducesa de York, de la divorţul ei de al doilea fiu al Reginei, îl susţine atât de mult pe Andrew, încât s-a aflat în cameră cu el şi cu echipa sa juridică în timpul sesiunilor de strategie.

„Nimeni din interiorul Palatului Buckingham nu a fost implicat în cazul Prinţului Andrew şi nu ştie foarte multe”, spune o sursă regală. „În această schemă se află doar Ducele de York, Fergie şi avocaţii săi”.

O altă sursă confirmă că Fergie era cu Andrew şi vara trecută atunci când acesta l-a întâlnit pe avocatul său, Andrew Brettler, de la o firmă de avocatură de top din Los Angeles. „Sarah îl susţine pe Andrew şi face parte din echipa sa”, a spus o persoană din interior.

Andrew, în vârstă de 61 de ani, se află în lupta vieţii sale după ce a fost dat în judecată de Virginia Roberts Giuffre, care susţine că a fost forţată - în timp ce era ţinută ca sclavă sexuală de pedofilul Jeffrey Epstein şi de traficantul sexual Ghislaine Maxwell - să se culce cu prinţul când avea 17 ani, în 2001. Andrew a negat în mod constant afirmaţiile.

În ciuda faptului că s-au despărţit în urmă cu mai bine de un sfert de secol, Fergie, în vârstă de 62 de ani, şi Andrew locuiesc împreună la Royal Lodge din Windsor Great Park, la doar câteva mile de Queen Elizabeth.

Ducesa a vorbit deschis despre sprijinul ei pe care i-l acordă fostui partener în timp ce îşi promova romanul de debut, „Her Heart for a Compass”, luna trecută. „Este un om atât de amabil, e grozav...”, a spus ea.

Întrebată care a fost cea mai fericită perioadă din viaţa ei, Fergie a răspuns: „3 iulie 1986, când m-am căsătorit cu cel mai bun bărbat din lume”.

Dar, a spus ea, am stat în medie cam 40 de zile pe an împreună în primii cinci ani de mariaj din cauza îndatoririlor navale ale lui Andrew.  Cuplul s-a despărţit în 1992, iar după câteva luni au fost făcute publice câteva fotografii cu Fergie care face topless şi are degetele de la picioare sărutate de finanţatorul John Bryan.

Au divorţat oficial în 1996, dar au continuat să trăiască împreună şi au devenit, aşa cum a spus Fergie, „apropiaţi ca lipiciul”.

Totuşi, în 2010, Fergie a fost prinsă într-o situaţie umilitoare, asta după ce i-a permis unui jurnalist sub acoperire, pentru 676.000 de dolari (500.000 de lire sterline) accesul la Andrew. Recunoscând că ducele nu era conştient de acţiunile ei, Fergie a fost forţată să-şi ceară scuze: „Regret foarte mult situaţia jenantă creată. Este adevărat că situaţia financiară mă stresează, totuşi asta nu este o scuză pentru o lipsă gravă de judecată. Îmi pare foarte rău că s-a întâmplat acest lucru.”

Între timp, Fergie a avut propriile probleme cu Epstein.

În 2011, ea şi-a cerut scuze după ce a reieşit că a acceptat mai mult de 20.000 de dolari de la el pentru o datorie personală. Epstein dăduse banii unuia dintre asistenţii lui Fergie, la cererea lui Andrew.

Plata, care a venit după eliberarea lui Epstein din închisoare, în 2009, a provocat o furtună când a devenit publică.

„Regret profund că m-am implicat cu Jeffrey Epstein în vreun fel cu mine. Urăsc pedofilia şi orice abuz sexual asupra copiilor şi ştiu că aceasta a fost o greşeală de judecată din partea mea”, a spus ea pentru Evening Standard.

Mai târziu, surse au declarat pentru Daily Mail că Epstein a fost atât de furios pe Fergie că a folosit cuvântul „pedofilie” încât a încercat să o dea în judecată .

Deşi se crede că Fergie s-a întors cumva în familia regală, răposatul soţ al Reginei, Prinţul Philip, nu a susţinută niciodată. Se pare că i-a interzis să vină la evenimentele regale după despărţirea de Andrew şi a cerut să nu i se ceară niciodată să fie în aceeaşi cameră cu ea.

Joe Little, director general al revistei Majesty, spune pentru The Post că Andrew şi Fergie au văzut-o pe regină de Crăciun, deşi nu au împărţit prânzul tradiţional de sărbători cu ea. „Andrew continuă să fie o sursă de mângâiere pentru regină”, mărturiseşte el. „Deşi, în acelaşi timp, îi provoacă şi îngrijorare, iar asta din cauza situaţiei în care se află”.Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry, în armată  jpeg
FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum  foto   GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia   GettyImages 1241981523 jpg
Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (1) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Amalia in turneu in Caraibe   Curacao   pagina oficiala (1) jpg
Printul Edward profimedia 0722891474 jpg
Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}