Scandalurile care au cutremurat familia regală britanică de când Regina Elisabeta a murit! Șoc după șoc

8 septembrie, 2024

Familia regală britanică s-a confruntat cu nenumărate probleme de la moartea Reginei Elisabeta, la 8 septembrie 2022.

Trooping The Colour 2017 jpeg

Astăzi se împlinesc doi ani de la moartea Reginei Elisabeta, iar familia regală britanică va marca această ocazie în mod privat.

Anii care au trecut de la moartea regretatei Regina Elisabeta au fost unii dintre cei mai dificili pentru monarhie. De la cărți bombă la interviuri, familia s-a confruntat cu o serie de obstacole în timpul domniei Regelui Charles, dar membrii seniori ai familiei sunt hotărâți să ducă tradițiile mai departe în ciuda problemelor apărute. Iată câteva dintre scandalurile care au cutremurat recent familia regală britanică. 

Unde e Kate Middleton?

Poate unul dintre cele mai mari scandaluri din acest an și de la moartea Reginei Elisabeta a vizat-o pe Kate Middleton. După confirmarea faptului că prințesa va lipsi o perioadă de timp de la activitatea regală pentru a se recupera după o intervenție chirurgicală planificată, fanii regali au lansat pe rețelele de socializare o serie de teorii ale conspirației. „Unde este Kate?”, se întrebau ei în mediul online. 

Ulterior, o fotografie publicată de Kate Middleton cu ea și copiii ei de Ziua Mamei a stârnit și mai mult curiozitatea fanilor, imaginea cu ea dovedindu-se ulterior a fi puternic editată. În final, Kate Middleton a ieșit public și a anunțat că are cancer.

Serialul de pe Netflix al Prințului Harry și al lui Meghan Markle

La doar câteva luni după moartea regretatei regine, un alt șoc a avut loc pentru familia regală britanică, căci Prințul Harry și Meghan Markle au lansat pe Netflix un documentar cu câteva episoade. În aceasta, cuplul a împărtășit informații despre povestea lor de dragoste și de ce au decis să părăsească Marea Britanie în 2020. Fiecare dintre cele șase episoade a avut câte o acuzație la adresa familiei lui Harry, în special a fratelui său, Prințul William.

Harry a susținut că William a decis să „țipe și să țipe” la el în timpul unei întâlniri la începutul anului 2020 cu privire la decizia familiei Sussex de a se retrage ca membri seniori ai familiei regale. El a spus: „A fost terifiant ca fratele meu să țipe și să țipe la mine, iar tatăl meu să spună lucruri care pur și simplu nu erau adevărate, iar bunica mea să stea liniștită acolo și să ia totul în considerare”.

Cartea lui Omid Scobie

Un alt scandal care a implicat atât familia regală britanică, cât și pe Harry și Meghan a fost lansarea cărții „Endgame” a lui Omid Scobie. Cartea, lansată în 2023, a oferit o perspectivă asupra presupusului declin al monarhiei de la moartea regretatei regine și s-a spus că a fost scrisă într-un mod care i-a favorizat pe Harry și Meghan.

Pe cât de scandaloasă a fost cartea, versiunea olandeză a creat haos pentru familie, deoarece a numit doi membri activi ai familiei regale care ar fi fost responsabili pentru că au făcut comentarii rasiste despre Archie, copilul lui Meghan Markle, înainte ca acesta să se nască. 

Cartea Prințului Harry

O altă carte bombă publicată în 2023 a pus o altă presiune asupra familiei regale britanice și relației dintre Prințul William și Prințul Harry. În carte, Harry a amintit, de asemenea, o întâlnire pe care a avut-o cu William în 2019, prin care a fost rănit. Descriind confruntarea de la casa sa din Londra, Harry spune că William s-a referit la Meghan Markle ca fiind „nepoliticoasă”, lucru care l-a deranjat profund. 

Prințul Andrew

Deși situația Prințului Andrew legată de prietenia sa cu Jeffrey Epstein era în curs de desfășurare pe vremea când Regina Elisabeta era în viață, Prințul Andrew a fost de atunci o cauză permanentă de îngrijorare pentru familia regală britanică. Cel mai recent, prințul căzut în dizgrație a refuzat să părăsească Royal Lodge, în ciuda instrucțiunilor primite de la fratele său, Regele Charles. Acum s-a afirmat că Regele elimină măsurile de securitate de la reședința regală în speranța că Andrew va ceda și se va muta într-o casă mai mică. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg