Scena cu Kate Middleton pe podium, într-o ținută transparentă, recreată în serialul The Crown

30 noiembrie, 2023

Cu această apariție controversată Kate Middleton i-ar fi stârnit cu adevărat interesul pentru ea Prințului William! Se întâmpla în 2002.

Kate Middleton in serialul The Crown jpg

Marți, Netflix a făcut publice noi fotografii cu personajele serialului The Crown. Cel de-al șaselea și ultimul sezon din The Crown, care a debutat în 2016, a fost în două părți. Prima parte a avut premiera pe 16 noiembrie și se concentrează pe evenimentele din jurul morții tragice a Prințesei Diana în 1997, în timp ce partea a doua, care va debuta pe 14 decembrie, se așteaptă să ducă serialul la începutul anilor 2000 - inclusiv începutul poveștii de dragoste dintre Kate Middleton și Prințul William.

În imaginile dată publicității, apare un tânăr Prinț William, jucat de Ed McVey, și tânăra Kate Middleton, interpretată de Meg Bellamy, care se privesc cu nostalgie, urmați de Regina Elisabeta, jucată de Imelda Staunton, alături de Prințul Philip, interpretat de Jonathan Pryce.

Netflix înfățișează apoi ceea ce pare a fi ceremonia civilă din 2005 a nunții Prințului Charles și a Camillei Parker Bowles, care sunt acum cunoscuți sub numele de Regele Charles și Regina Camilla. În serial, ei sunt interpretați de Dominic West și Olivia Williams. În serial e recreată și scena cu Kate Middleton pe podiumul colegiului unde a studiat.

Fotografia de pe Netflix o arată pe Bellamy în rolul lui Kate Middleton pășind încrezătoare într-o versiune recreată a rochiei de tip lenjerie pe care prințesa, acum în vârstă de 41 de ani, a purtat-o în 2002, când a participat la o prezentare de modă la Universitatea St. Andrews, în timpul celui de-al doilea an de facultate. Cu look-ul ei îndrăzneț - care inițial a fost gândit ca o fustă - se pare că i-a atras atenția prințului William. Se zvonește că perechea ar fi trecut de la prieteni la iubiți după prezentarea de modă.

Designerul Charlotte Todd, care a realizat piesa ca parte a cursurilor sale universitare, a declarat pentru publicația People că tema ei s-a numit "Arta seducției", ceea ce este foarte potrivit. "Nu știam cine este Kate Middleton și nu am îmbrăcat-o eu în ea. A fost doar pură întâmplare!". Deși Todd nu a întâlnit-o niciodată pe Kate Middleton, ea a declarat că este încântată că a jucat chiar și un rol mic în eventuala căsătorie a lui Kate cu William. Slipul seducător, a cărui realizare a costat mai puțin de 50 de dolari, a fost vândut ulterior la licitație în 2011 (anul nunții lui William și Kate) pentru 125.000 de dolari.

Foto: Netflix, MALCOLM CLARKE



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Kate Middleton apariție BBC jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (11) jpg
Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (8) jpg
Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook 2 jpg
Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg