Schimbare de macaz în cazul scandalului regal

Autorităţile eleveţiene, chemate să investigheze cazul fostului Principe Nicolae. Iată ce soluţionare au dat.

Nepotul Majestăţii Sale, Nicholas Medforth-Mills, a scăpat de acuzaţiile de lovire şi alte violenţe după incidentul de la reşedinţa Regelui Mihai din Elveţia. Este ceea ce spune avocatul care-l reprezintă pe nepotul regelui.

Apărătorul fostului Principe Nicolae, Radu Enache, a precizat la Digi24 că acestarămâne doar cu acuzația de violare de domiciliu, în urma plângerii penale depuse de Casa Regală.

„Casa Regală nu putea face plângere pentru alte persoane”, a spus el.

Întrebat dacă mai există șanse de împăcare între fostul Principe și Familia Regală, avocatul a răspuns: „Și cei de pe Titanic mai aveau speranțe”.

Poate se va ajunge la o ameliorare a relațiilor între membrii familiei și Nicolae. Principesa Margareta poate să retragă plângerea și poate să reia legătura cu nepotul ei”, a spus Radu Enache.

Casa Regală a anunțat miercuri într-un comunicat că Nicolae Medforth-Mills, fostul Principe Nicolae, a încercat să intre cu forța în reședința Regelui Mihai din Elveția, imediat după împărtășanie. În incidentul de marți, când Nicolae a forțat ușa locuinței, au fost implicate șase persoane, dintre care una a fost rănită, se arată în comunicatul oficial al Casei Regale.

Principele Nicolae a dezvăluit că a fost a șaptea oară când a încercat să își vadă bunicul, dar nu a fost lăsat. Mai mult, el susține că nu a primit o explicație și că nu crede că Regele Mihai este cel care a decis acest lucru.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA