Schimbare radicală pentru Meg și Harry! Ce decizie au luat, înainte ca Archie și Lilibet să piardă totul

20 decembrie, 2023

Prințul Harry și Meghan Markle au fost îndemnați să își schimbe "strategia" altfel copiii lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet, vor avea de suferit.

Meghan Markle și Prințul Harry, 12 septembrie 2023, Profimedia jpg

Jenna Clarke, editor la ziarul The Australian, a declarat că speră că relațiile dintre Prințul Hary și Meghan Markle cu restul familiei regale se vor îmbunătăți de dragul tânărului prinț Archie și al prințesei Lilibet. Comentariile ei au fost făcute după ce s-a aflat că Fundația Archewell a familiei Sussex a înregistrat o scădere de mai multe milioane de lire sterline a finanțării, scrie The Express

Întrebată dacă banii i-ar face pe soții Sussex să revină în familia regală, Jenna Clarke a declarat pentru Sky News Australia: „Mi-aș dori ca strategia echipei Sussex să nu fie despre bani sau lucruri de genul acesta. Ar trebui să fie despre faptul că au doi copii frumoși despre care simți că sunt complet jefuiți de o altă parte a familiei lor și a moștenirii lor.

Speri doar, de dragul copiilor, că relațiile vor fi reparate într-un viitor nu prea îndepărtat." Speculații despre o posibilă reuniune între familia Sussex, stabilită în SUA, și rudele lor regale din Marea Britanie circulă de luni de zile, în ciuda afirmațiilor făcute în documentarul lui Harry și Meghan de pe Netflix și în cartea de memorii a prințului, Spare. 

Comentatorii susțin că există încă mâhnie de ambele părți, chiar Meghan Makle ar fi dornică să se reunească cu membrii familiei regală. Ducesa de Sussex ar fi cântărit dacă să petreacă sau nu o parte din an în California, unde locuiesc în prezent soții Sussex, iar în restul timpului să închirieze un apartament la Palatul Kensington.

Se spune că relațiile cu familia s-ar fi reluat, soții Sussex sunându-l pe Regele Charles în noiembrie pentru a-i ura monarhului o zi de naștere fericită. Se spune că Prințul Archie, în vârstă de patru ani, și Lilibet, în vârstă de doi ani, i-ar fi cântat bunicului lor în timpul apelului.

Popularitatea lui Harry și Meghan în rândul britanicilor s-ar putea dovedi și ea scăzută, deși expertul regal Duncan Larcombe a declarat că va exista întotdeauna o cale de întoarcere pentru familia Sussex în rândul publicului, făcând referire aici la capacitatea Reginei Camilla de a-și îmbunătății imaginea publică.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg