Schimbarea controversată pe care o va face Prințul William. Nu toți britanicii îl vor susține

14 aprilie, 2024

Prințul William va reveni curând la munca regală după vacanța de Paște și e posibil să facă o schimbare neașteptată, la care generațiile anterioare lui nici nu s-au gândit!

Kate și William, Getty (8) jpg

Prințul William va adopta un mod modern de lucru odată cu revenirea sa la angajamentele regale, după ce și-a luat o pauză în timpul sărbătorilor de Paște și în timp ce soția sa, Kate Middleton, se recuperează în timp ce face chimioterapie preventivă, după ce a fost diagnosticată cu cancer.

O sursă apropiată de familia regală britanică a afirmat că Prințul William speră să combine munca de acasă cu aparițiile publice pentru a maximiza "impactul" pe care îl poate avea munca sa. 

El se confruntă cu o presiune chiar mai mare decât s-ar fi așteptat ca moștenitor al tronului, mai ales de când tatăl său, Regele Charles, a fost diagnosticat cu cancer. Pentru Daily Beast, unul dintre prietenii lui William a dezvăluit: 

„În multe privințe, următoarele câteva săptămâni și luni vor fi un model pentru viitoarea sa domnie, deoarece va avea la dispoziție personal similar după ce va succeda la tron, chiar dacă acest lucru nu se va întâmpla curând, ci doar peste mulți ani.

Cred că îl veți vedea încercând să echilibreze cerințele statului cu cele de a fi un bun familist, având grijă de soția sa bolnavă și asigurându-se că și copiii săi o duc bine.

Sunt sigur că asta va însemna să facem mai multe lucruri online. Poate să aibă o muncă hibridă, să muncească și de acasă.  Sincer, are un impact mai mare pentru că ajunge la mult mai mulți oameni”. 

Un alt fan al familiei regale britanice a declarat pentru publicație: "William și Kate au sperat să aibă câteva decenii ca prinț și prințesă de Wales și, cu voia lui Dumnezeu, le vor avea în continuare.

Dar ceea ce este interesant în legătură cu următoarele câteva luni este faptul că William este forțat să facă o încercare de a fi rege mult mai devreme decât și-ar fi imaginat. Bineînțeles că nu se bucură de acest lucru, dar cu siguranță vor fi niște exemple de cum va fi domnia "regelui Billy"."

Prințul William și Kate Middleton au precizat întotdeauna că familia lor va fi prioritară față de îndatoririle regale, lucru care a atras critici în trecut. Duncan Larcombe, comentatorul regal al publicației The Sun, a explicat: "William a spus destul de clar că, dacă va fi nevoie, va da prioritate soției și copiilor săi față de îndatoririle regale.

Este sfâșiat în acest moment pentru că, în mod evident, are responsabilități față de familia sa, dar și față de munca sa ca membru al familiei regale. A face mai multe lucruri online este în mod clar o modalitate de a echilibra aceste cerințe."

Anterior, Prințul și Prințesa de Wales au fost criticați pentru că și-au luat concediu prelungit de la îndatoririle regale în timpul vacanțelor școlare, inclusiv o pauză lungă în timpul verii.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg
Regele Willem Alexander și Prințesa Amalia, Profimedia jpg
Kate Middleton Prințul William nuntă 2011 GettyImages 113272767 jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei  jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Regele Felipe al Spaniei Foto GettyImages (4) jpg