Schimbarea controversată pe care o va face Prințul William. Nu toți britanicii îl vor susține

14 aprilie, 2024

Prințul William va reveni curând la munca regală după vacanța de Paște și e posibil să facă o schimbare neașteptată, la care generațiile anterioare lui nici nu s-au gândit!

Kate și William, Getty (8) jpg

Prințul William va adopta un mod modern de lucru odată cu revenirea sa la angajamentele regale, după ce și-a luat o pauză în timpul sărbătorilor de Paște și în timp ce soția sa, Kate Middleton, se recuperează în timp ce face chimioterapie preventivă, după ce a fost diagnosticată cu cancer.

O sursă apropiată de familia regală britanică a afirmat că Prințul William speră să combine munca de acasă cu aparițiile publice pentru a maximiza "impactul" pe care îl poate avea munca sa. 

El se confruntă cu o presiune chiar mai mare decât s-ar fi așteptat ca moștenitor al tronului, mai ales de când tatăl său, Regele Charles, a fost diagnosticat cu cancer. Pentru Daily Beast, unul dintre prietenii lui William a dezvăluit: 

„În multe privințe, următoarele câteva săptămâni și luni vor fi un model pentru viitoarea sa domnie, deoarece va avea la dispoziție personal similar după ce va succeda la tron, chiar dacă acest lucru nu se va întâmpla curând, ci doar peste mulți ani.

Cred că îl veți vedea încercând să echilibreze cerințele statului cu cele de a fi un bun familist, având grijă de soția sa bolnavă și asigurându-se că și copiii săi o duc bine.

Sunt sigur că asta va însemna să facem mai multe lucruri online. Poate să aibă o muncă hibridă, să muncească și de acasă.  Sincer, are un impact mai mare pentru că ajunge la mult mai mulți oameni”. 

Un alt fan al familiei regale britanice a declarat pentru publicație: "William și Kate au sperat să aibă câteva decenii ca prinț și prințesă de Wales și, cu voia lui Dumnezeu, le vor avea în continuare.

Dar ceea ce este interesant în legătură cu următoarele câteva luni este faptul că William este forțat să facă o încercare de a fi rege mult mai devreme decât și-ar fi imaginat. Bineînțeles că nu se bucură de acest lucru, dar cu siguranță vor fi niște exemple de cum va fi domnia "regelui Billy"."

Prințul William și Kate Middleton au precizat întotdeauna că familia lor va fi prioritară față de îndatoririle regale, lucru care a atras critici în trecut. Duncan Larcombe, comentatorul regal al publicației The Sun, a explicat: "William a spus destul de clar că, dacă va fi nevoie, va da prioritate soției și copiilor săi față de îndatoririle regale.

Este sfâșiat în acest moment pentru că, în mod evident, are responsabilități față de familia sa, dar și față de munca sa ca membru al familiei regale. A face mai multe lucruri online este în mod clar o modalitate de a echilibra aceste cerințe."

Anterior, Prințul și Prințesa de Wales au fost criticați pentru că și-au luat concediu prelungit de la îndatoririle regale în timpul vacanțelor școlare, inclusiv o pauză lungă în timpul verii.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Diana și Kate Middleton foto  GettyImages, Profimedia jpg
Camille Gottlieb și Alexandre Grimaldi, Profimedia (2) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Academia Regală de Artă Dramatică, GettyImages (4) jpg
Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg