Schimbarea cu care se va confrunta Kate Middleton după convalescența sa: bunăstarea mentală e esențială

26 februarie, 2024

Chiar dacă se află departe de ochii publicului, recuperându-se acasă în Windsor, prințesa face mișcări importante privitoare la viața ei regală.

Kate Middleton la recepția diplomatică, Getty (7) jpg

Ei bine, Kate Middleton l-a angajat recent pe locotenent-colonelul Tom White, fost asistent al Reginei Elisabeta a II-a, ca secretar privat. Și asta în ciuda faptului că soția lui William nu se va întoarce la muncă până după Paște. 

Chiar și așa, Prințesa de Wales „trebuie să mențină un oarecare echilibru” atunci când se întoarce la îndatoririle regale, a susținut un expert în sănătate mintală citat de Daily Mail.

Terapeuta britanică Sophie Cress, citată de GB News, a explicat: „Cel mai probabil, Kate o va lua ușor când se va întoarce la responsabilitățile sale regale, dând prioritate lucrurilor care se potrivesc energiei și sănătății ei în acel moment. Din punct de vedere psihologic, este esențial ca prințesa să-și mențină autonomia și sentimentul de control asupra programului ei, pe măsură ce se întoarce la îndatoririle sale”.

Experta a continuat spunând că este „esențial” ca Kate să mențină un echilibru între „bunăstarea ei fizică și cea emoțională”, atunci când se întoarce la muncă.

S-a vorbit mult despre perioada lungă de timp petrecută de Kate în clinica exclusivă din Londra, după operația ei abdominală, ceea ce sugerează că intervenția a fost una serioasă.

Detaliile exacte despre starea prințesei nu au fost dezvăluite, dar Palatul a declarat anterior că operația nu a fost legată de cancer și că prințesa și-a dorit ca informațiile ei medicale să rămână private.

În timp ce repausul la pat este recomandabil pentru oricine se recuperează după o intervenție chirurgicală invazivă, medicii subliniază și importanța statului în picioare, pentru a evita pierderea musculară și a încerca revenirea treptată la un stil de viață activ.

Suntem siguri că Kate Middleton este o pacientă ascultătoare, iar revenirea ei la viața publică, atunci când va avea loc, se va face cu măsură, așa cum sfătuiesc doctorii.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram