Schimbarea făcută de Felipe și Letizia pentru sărbătoarea de Paște! Are legătură cu Leonor și Sofia

29 martie, 2024

De când Prințesa Leonor și Infanta Sofia au crescut, sărbătoarea de Paște pentru Regele Felipe și Regina Letizia ai Spaniei s-a schimbat! Tinerele le-au dat peste cap planurile părinților!

Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg

Regele Felipe și Regina Letizia ai Spaniei se pregătesc pentru Paștele Catolic alături de fiicele lor, Prințesa Leonor și Infanta Sofia. Prințesa Leonor, care e în al doilea an la Academia Militară Generală din Zaragoza, și Prințesa Sofia, care este înscrisă în primul an liceul UWC Atlantic College din Țara Galilor, în Marea Britanie, se revăd acum după o perioadă lungă de când nu s-au mai întâlnit, chiar de la Crăciun, de anul trecut.

Referitor la sărbătoarea de Paște, planurile familiei regale spaniole s-au schimbat în ultimii ani. Dacă atunci când Leonor și Sofia erau mici sejururile în Palma de Mallorca erau o constantă, în urma pandemiei tradiția s-a schimbat și anul trecut i-am văzut pe cei patru bucurându-se de Paște în Chinchón, la 50 de kilometri de Madrid. 

Din 1995 și până în 2019, familia regală spaniolă obișnuia să participe la slujba de Paște din Palma de Mallorca. Pe măsură ce anii au trecut, noi membri s-au alăturat familiei, în timp ce alții s-au retras. De la o mulțime de membrii și rude, în urmă cu cinci ani, la slujba de Paște au participat doar regele și regina, fiicele lor și regina Sofia.

Anii pandemiei, 2020 și 2021, au pus capăt acestei tradiții înrădăcinate. Reglementările sanitare au obligat limitarea mulțimilor și reducerea capacității bisericilor și a altor locuri publice, făcând ca slujbele să fie atipice. De asemenea, în 2022, când Prințesa Leonor era în primul an la UWC Atlantic College din Țara Galilor, regulile nu erau mai permisive. Împreună cu părinții și sora ei, ea a vizitat un centru pentru refugiații ucraineni, situat în Pozuelo de Alarcón, în apropiere de Madrid. Invazia rusă începuse cu doar două luni înainte.

În 2023, familia regală spaniolă a profitat de această ocazie pentru a participa la sărbătoarea Paștelui din Chinchón. Participarea Regelui Felipe și a Reginei Letizia, a Prințesei Leonor și a Infantei Sofia a atras o mulțime de fani și turiști în orașul spaniol. 

În ceea ce privește sărbătoarea de Paștele Catolic, care pică pe 31 martie, Regele Felipe și Regina Letizia și-au eliberat deja agenda oficială și vor petrece timp cu fiicele lor. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg