Schimbarea în bine a lui Charlene de Monaco: prințesa obsedată de botox a revenit la un chip mai natural

24 iulie, 2024

În ultimul timp, soția Prințului Albert afișează un chip mai luminos ca niciodată și, cel mai surprinzător, mai tânăr decât ne-a fost dat să vedem în anii trecuți.

Cel mai probabil, această schimbare în bine se datorează faptului că soția Prințului Albert pare c-a lăsat-o mai moale cu intervențiile estetice la nivelul feței, după ce, în ultimii ani, chipul ei devenise aproape imobil din cauza botoxului și-a fillerelor. 

Charlene și Albert de Monaco GettyImages 2162706103 jpg

La Balul Crucii Roșii de la Monaco, care a avut loc săptămâna trecută, prințesa a arătat mai tânără ca niciodată, fără să-i ghicești pe față vârsta de 46 de ani.

Dacă în anii de dinaintea dispariției sale din lumina reflectoarelor, atunci când a petrecut un an în Africa de Sud și, apoi, în clinica din Elveția, Prințesa Charlene era criticată din cauza intervențiilor estetice evidente la nivelul feței, anul acesta fizionomia ei este mult mai fresh. Probabil că soția lui Albert ori a schimbat esteticianul cu unul care i-a propus intervenții mult mai subtile, ori a renunțat complet la injecțiile de tot felul. Astfel, în prezent, chipul lui Charlene nu mai este atât de pufos ca-n anii trecuți, iar expresiile ei mult mai firești și mai mobile.

La sfârșitul anului 2021, apărea informația senzațională că Prințesa Charlene de Monaco s-ar ascunde de ochii publicului pentru că a fost „desfigurată după o operație plastică”. Afirmația a fost făcută de către jurnalista spaniolă Pilar Eyre, care a susținut atunci că soția lui Albert a rămas cu cicatrici insuportabile după un lifting făcut în Dubai.

Prezentul se arată mult mai luminos pentru Charlene, la propriu chiar, având drept exemplu apariția ei ireproșabilă la cea de-a 75-a gală a Crucii Roșii monegasce, care a avut loc în clubul Sporting Monte-Carlo.

Așa cum era de așteptat, regina serii a fost Prințesa de Monaco, Charlene arătând ca un star de la Hollywood în rochia ei albă Louis Vuitton, croită pe corp, cu un decolteu bardot și o centură aurie în talie.

Accesorizată fără cusur, ca întotdeauna, prințesa în vârstă de 46 de ani și-a completat ținuta cu un clutch Louis Vuitton Bijou cu detalii aurii și un design cu imprimeu leopard, la care a asortat o pereche de cercei din aur galben, cu diamante.

Fosta sportivă i-a stat alături soțului ei, Prințul Albert al II-lea, în vârstă de 66 de ani, care s-a coordonat cu soția sa într-o ținută cu sacou de costum crem, pantaloni negri și o cravată de un roșu aprins.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg