Schimbarea pe care Regele Charles o face pentru apariția de Paște la biserică, alături de Regina Camilla

26 martie, 2024

În ciuda diagnosticului său de cancer, Regele Charles speră să participe la slujba tradițională a familiei regale din duminica Paștelui Catolic. Pe 31 martie, el ar urma să își salute fanii alături de Regina Camilla.

Regele Charles s a externat, Camilla i a stat alături, Getty (6) jpg

Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, care urmează deja un tratament, ar putea participa la slujba anuală de Paștele Catolic de la Capela St. George din Windsor alături de soția sa, Regina Camilla, dacă starea lui de sănătate îi va permite.

Cu toate acestea, este de așteptat ca Palatul Buckingham să facă aranjamente speciale pentru apariția Regelui Charles duminică, de Paște, e posibil ca mulțimea de fani să fie de data aceasta mult mai redusă.

Danielle Stacey, corespondentul regal online al publicației Hello Magazine, a dezvăluit: "Se pare că Regele Charles ar putea participa la o slujbă religioasă în duminica Paștelui, cu o participare regală mai mică, dacă starea sa de sănătate îi va permite acest lucru. Charles și-a redus la minimum contactul cu mulțimile pentru a reduce riscurile în timp ce își continuă tratamentul împotriva cancerului”. 

În februarie, Regele Charles al Marii Britanii a fost diagnosticat cu cancer, după o operație de mărire benignă a prostatei. De atunci, monarhul, care și-a continuat activitatea, a luat o pauză de la îndatoririle regale cu caracter public. „Deși l-am văzut pe rege conducând mici audiențe la Palatul Buckingham, nu a participat la nicio adunare de mare amploare de când a fost diagnosticat", adaugă jurnalistul.

Prințul William și Kate Middleton, absenți de la slujba de Paște

Conform aceleiași surse, Prințul și Prințesa de Wales și cei trei copii ai lor nu vor participa la slujba din duminica Paștelui, după ce Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a anunțat într-un mesaj video emoționant că face chimioterapie preventivă, după ce a fost diagnosticată cu cancer. 

Regele Charles ar fi "mândru" de "iubita" sa noră Kate pentru "curajul" de a vorbi despre tratamentul ei și a rămas în contact strâns în ultimele săptămâni. Cuvinte de susținere pentru Kate Middleton au venit și din partea Prințului Harry și lui Meghan Markle, care au spus: "Îi dorim sănătate și vindecare rapidă lui Kate și familiei și sperăm că vor putea face acest lucru în privat și în pace". 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg