Schimbările drastice pe care le face Regele Charles la Palatul Buckingham. Toată familia e afectată!

29 mai, 2023

Odată cu noua domnie, Regele Charles face câteva schimbări notabile la Palatul Buckingham, iar aceste schimbări vor fi resimțite direct, chiar de membrii regali. Sunt sau nu nemulțumiți, se pare că n-au de ales.

regel charles (8) jpg

Având în vedere scumpirile recente și criza economică ce a afectat din plin Europa, dar și pe fondul nemulțumirilor britanicilor în legătură cu cheltuielile familiei regale, noul monarh a decis să înceapă să facă economie la Palatul Buckingham. Iar strategia sa de reducere a cheltuielilor îi va afecta direct pe nepoții săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Potrivit The Sunday Times, personalul regelui a dezvăluit că au resetat termostatul, iar temperatura apei din piscine este acum mai scăzută decât până acum.

În ultimii 80 de ani, toți membrii familiei regale au acces la piscina de la Palatul Buckingham, reședința oficială a monarhului britanic.

În 2014, a fost dezvăluit faptul că Ducesa de Cambridge pe atunci, Kate Middleton, îl aducea pe Prințul George la lecții săptămânale de înot la piscina regală de la Buckingham.

De altfel, actuala Prințesă Catherine, Kate Middleton este o prezență constantă acolo și este evident de ce. La Palat, se bucură de intimitate, departe de ochii curioșilor. Soția Prințului William a mers să înoate chiar și înainte s-o nască pe Prințesa Charlotte.

Oricât de mult își adoră Regele Charles nepoții, era o măsură ce trebuia luată. În piscina regală se antrena des și regretatul Prinț Philip, tatăl Regelui Charles, un pasionat al sporturilor și al mișcării, potrivit autorului regal Brian Hoey. Tot acesta a menționat că în piscina regală au voie să înoate și anumiți membri ai personalului de la Palat, însă doar atunci când membrii regali nu sunt programați.

Există un protocol special, foarte atent întocmit.

„Regula este că, dacă un membru al personalului înoată și apare unul dintre membrii familiei regale, trebuie să iasă afară, dacă nu sunt invitați să rămână, ceea ce se întâmplă adesea”, spune el în cartea sa, ”Not In Front of the Corgis: Secrets Of Life - În spatele Perdelelor Regale.”

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg
Harry la Invictus, Instagram jpg
Regele Frederik și Regina Mary Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Printul William Foto Profimedia jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
Regele Charles si Zara Tindall la Royal Windsor Horse Show   profimedia 0870758489 jpg
Regina Mary Regele Frederik și Regii Suediei profimedia 0870697321 jpg
Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg