Schimbările drastice pe care le face Regele Charles la Palatul Buckingham. Toată familia e afectată!

29 mai, 2023

Odată cu noua domnie, Regele Charles face câteva schimbări notabile la Palatul Buckingham, iar aceste schimbări vor fi resimțite direct, chiar de membrii regali. Sunt sau nu nemulțumiți, se pare că n-au de ales.

regel charles (8) jpg

Având în vedere scumpirile recente și criza economică ce a afectat din plin Europa, dar și pe fondul nemulțumirilor britanicilor în legătură cu cheltuielile familiei regale, noul monarh a decis să înceapă să facă economie la Palatul Buckingham. Iar strategia sa de reducere a cheltuielilor îi va afecta direct pe nepoții săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Potrivit The Sunday Times, personalul regelui a dezvăluit că au resetat termostatul, iar temperatura apei din piscine este acum mai scăzută decât până acum.

În ultimii 80 de ani, toți membrii familiei regale au acces la piscina de la Palatul Buckingham, reședința oficială a monarhului britanic.

În 2014, a fost dezvăluit faptul că Ducesa de Cambridge pe atunci, Kate Middleton, îl aducea pe Prințul George la lecții săptămânale de înot la piscina regală de la Buckingham.

De altfel, actuala Prințesă Catherine, Kate Middleton este o prezență constantă acolo și este evident de ce. La Palat, se bucură de intimitate, departe de ochii curioșilor. Soția Prințului William a mers să înoate chiar și înainte s-o nască pe Prințesa Charlotte.

Oricât de mult își adoră Regele Charles nepoții, era o măsură ce trebuia luată. În piscina regală se antrena des și regretatul Prinț Philip, tatăl Regelui Charles, un pasionat al sporturilor și al mișcării, potrivit autorului regal Brian Hoey. Tot acesta a menționat că în piscina regală au voie să înoate și anumiți membri ai personalului de la Palat, însă doar atunci când membrii regali nu sunt programați.

Există un protocol special, foarte atent întocmit.

„Regula este că, dacă un membru al personalului înoată și apare unul dintre membrii familiei regale, trebuie să iasă afară, dacă nu sunt invitați să rămână, ceea ce se întâmplă adesea”, spune el în cartea sa, ”Not In Front of the Corgis: Secrets Of Life - În spatele Perdelelor Regale.”

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg
Kate Middleton si Meghan Markle jpg
printul george gettyimages 477003500 jpeg
harry, william, meghan, kate jpg
Mohamed Al Fayed cu Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Getty jpg
Kate și William, Earthshot, Getty (3) jpg
Regele Charles la Balmoral (6) jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
costumul rosu purtat de Printesa Kate, acum si de Majestatea Sa Margareta   Profimedia, Casa Majestatii Sale jpg
Meghan Markle poze din culise 3 jpg
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg
India Hicks la nunta Dianei profimedia 0235756704 (5) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei a depus juramantul militar in fata tatalui sau, Regele Philippe al Belgiei   Casa Regala belgiana (1) jpg