Se apropie nunta regală din Norvegia! Prințesa și șamanul plănuiesc o petrecere de 4 zile

17 aprilie, 2024

Așteptat de mult timp, evenimentul se anunță a fi una dintre cele mai frumoase nunți de înaltă societate ale anului și va fi sărbătorit în mijlocul verii, cu un decor norvegian incomparabil.

Ei sunt mirii anului în Norvegia. FOTO: Profimedia
Ei sunt mirii anului în Norvegia. FOTO: Profimedia

Prințesa Martha Louise a Norvegiei, în vârstă de 52 de ani, se va căsători cu logodnicul ei, șamanul Durek Verrett, în vârstă de 49 de ani, pe 31 august anul acesta - o etapă importantă într-o poveste de dragoste care a captat imaginația presei și a oamenilor din întreaga lume. Cuplul are binecuvântarea Regelui Harald și a Reginei Sonja și așteaptă cu nerăbdare să își sărbătorească uniunea în cadrul unei festivități de patru zile la Gerainger, un fiord inclus în patrimoniul UNESCO.

Detaliile sărbătorii au fost publicate de publicația norvegiană „SE og HØR”. Oaspeții vor sosi joi, 29 august, pentru o "Petrecere de întâmpinare și salut", o ocazie ca oaspeții din întreaga lume să se cunoască între ei.

În concordanță cu atmosfera boemă și discretă dorită de Prințesa Martha Louise și Durek Verrett, petrecerea se anunță a fi foarte relaxată, cu o absență notabilă a formalităților regale. Codul vestimentar este „sexy și cool" pentru petrecerea de întâmpinare și salut.

Cea de-a doua zi de sărbători se pare că se va concentra în jurul apei. O excursie de trei ore pe un vas este planificată pentru a oferi oaspeților ocazia de a aprecia măreția naturală a coastei norvegiene. Printre obiectivele turistice se numără Cascada Șapte Surori, o cascadă imensă de apă din topire a ghețarilor care se aruncă în fiord de la 250 de metri. O seară de cină și dans va urma excursiei pe vas, înainte de ziua nunții.

Viața amoroasă a Prințesei Martha Louise a fost uneori un teren tulbure. După divorțul de Ari Behn în 2017, Martha Louise și copiii ei au trebuit să suporte pierderea tragică a fostului soț și tată, care s-a sinucis în ziua de Crăciun, în 2019.

Relația ei cu Durek Verrett a avut propriile provocări, dar căsătoria lor va fi un final dulce și plin de bucurie pentru o relație uneori întreruptă. Relația lor a fost anunțată în mai 2019, comentatorii remarcând puternicul background alternativ adus de Verrett. El este un "șaman" autointitulat, cu un număr enorm de urmăritori pe Instagram și o serie de conexiuni la Hollywood.

Cuplul a organizat împreună seminarii intitulate „Prințesa și șamanul" și a făcut uneori afirmații ciudate, cum ar fi că ar avea capacitatea de a comunica cu animalele și îngerii. În 2022, Martha Louise a făcut un pas înapoi, în stil Sussex, din viața regală, cu intenția de a crea o „distincție mai clară între activitățile sale proprii și asocierea cu Casa Regală”. Acest lucru a însemnat renunțarea la patronajul unor organizații, dar și la titluri. Totuși, în calitate de cel mai mare copil al Regelui Harald al V-lea și al Reginei Sonja, Martha Louise rămâne a patra în linia de succesiune la tronul norvegian.

FOTO: Casa Regală, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg