Se despart Prințul Albert și Prințesa Charlene de Monaco? Ce spune Palatul monegasc

23 martie, 2023
Albert și Charlene, Getty (2) jpg

Palatul regal monegasc face lumină în cazul zvonurilor care dădeau drept iminentă o despărțire a Prințului Albert de Monaco de frumoasa sa soție, Prințesa Charlene de Monaco.

Nu este prima oară când aceste zvonuri pornesc în ceea ce privește cuplul regal monegasc. Doar că, de data aceasta, chiar sunt surprinzătoare, căci în ultima perioadă Prințesa Charlene de Monaco pare fericită alături de soțul său.

Albert și Charlene, Getty (1) jpg

Reprezentanții Palatul regal neagă ipoteza că divorțul ar fi iminent. Biroul de presă regal a transmis că zvonurile sunt rău intenționate și total nefondate, după ce informația a apărut în revista franceză ”Royauté”. Presupunerile sumbre ies din nou la suprafață, ele au ținut prima pagină a publicațiilor mondene și în perioada de boală a Prințesei Charlene, dar chiar și înainte ca blondina să părăsească Principatul din cauza problemelor de sănătate.

Fiul lui Grace Kelly s-a însurat cu înotătoarea olimpică în 2011. Albert și Charlene de Monaco au împreună doi copii, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, gemenii în vârstă de 8 ani. În 2021, când s-au împlinit 10 ani de căsătorie, Charlene de Monaco nu a fost alături de soțul său, căci se afla în Africa natală, cu probleme de sănătate care au măcinat-o multă vreme. A fost vorba de o infecție ORL extrem de severă.

Reacomodarea în Principat nu a fost ușoară, mult timp pe chipul lui Charlene observându-se tristețea și apăsarea. De ceva luni încoace, Prințesa părea că și-a revenit, și-a recăpătat pofta de viață și bucuria din privire. Albert însuși a dezvăluit recent că atât el, cât și soția sa, se bucură nespus că vor participa la încoronarea Regelui Charles. Ba chiar au fost primii membri regali care și-au confirmat prezența la marele eveniment britanic din 6 mai.

Cu toate acestea, ziariștii francezi s-au gândit să suspecteze că relația celor doi este pe făraș. Iată însă că Palatul monegasc a dat replica imediat, negând zvonurile și catalogându-le rău intenționate.

Pe 14 martie, Prințul Albert de Monaco a împlinit 65 de ani, iar ziua lui de naștere a fost prilej de sărbătoare în principat. Momentul a fost marcat și pe pagina oficială de Facebook a Principatului de Monaco, acolo unde au fost postate fotografii cu Prințul Albert și cei doi copii ai lui. Ceea ce a surprins cel mai mult a fost că prințesa n-a marcat ziua soțului ei în niciun fel pe pagina ei oficială de Instagram, acolo unde obișnuiește să posteze foarte multe fotografii cu gemenii ei și mai deloc cu Albert.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles jpg
Kate Middleton și Prințul William, Foto Profimedia jpg
printul louis (6) jpg
Charles, Profimedia jpg
Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene în Alsace Foto Casa Regala 1 jpg
Regina Maxima și Regele Willem Alexander fac voluntariat, Profimedia (7) jpg
Zara înainte și acum foto Profimedia jpg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
FotoJetSpencer Kate jpg
Lady Ghika St  Patrick's Day Parade Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (1) jpg
FotoJetWales (1) jpg
Regele Philippe al Belgiei si fiica lui, Pintesa Elisabeta  cu Barack Obama   Vlad Vanderkelen, Casa Regala belgiana jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149978 jpg
Kate Middleton bucle (2) jpg