Se despart Prințul Albert și Prințesa Charlene de Monaco? Ce spune Palatul monegasc

23 martie, 2023
Albert și Charlene, Getty (2) jpg

Palatul regal monegasc face lumină în cazul zvonurilor care dădeau drept iminentă o despărțire a Prințului Albert de Monaco de frumoasa sa soție, Prințesa Charlene de Monaco.

Nu este prima oară când aceste zvonuri pornesc în ceea ce privește cuplul regal monegasc. Doar că, de data aceasta, chiar sunt surprinzătoare, căci în ultima perioadă Prințesa Charlene de Monaco pare fericită alături de soțul său.

Albert și Charlene, Getty (1) jpg

Reprezentanții Palatul regal neagă ipoteza că divorțul ar fi iminent. Biroul de presă regal a transmis că zvonurile sunt rău intenționate și total nefondate, după ce informația a apărut în revista franceză ”Royauté”. Presupunerile sumbre ies din nou la suprafață, ele au ținut prima pagină a publicațiilor mondene și în perioada de boală a Prințesei Charlene, dar chiar și înainte ca blondina să părăsească Principatul din cauza problemelor de sănătate.

Fiul lui Grace Kelly s-a însurat cu înotătoarea olimpică în 2011. Albert și Charlene de Monaco au împreună doi copii, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, gemenii în vârstă de 8 ani. În 2021, când s-au împlinit 10 ani de căsătorie, Charlene de Monaco nu a fost alături de soțul său, căci se afla în Africa natală, cu probleme de sănătate care au măcinat-o multă vreme. A fost vorba de o infecție ORL extrem de severă.

Reacomodarea în Principat nu a fost ușoară, mult timp pe chipul lui Charlene observându-se tristețea și apăsarea. De ceva luni încoace, Prințesa părea că și-a revenit, și-a recăpătat pofta de viață și bucuria din privire. Albert însuși a dezvăluit recent că atât el, cât și soția sa, se bucură nespus că vor participa la încoronarea Regelui Charles. Ba chiar au fost primii membri regali care și-au confirmat prezența la marele eveniment britanic din 6 mai.

Cu toate acestea, ziariștii francezi s-au gândit să suspecteze că relația celor doi este pe făraș. Iată însă că Palatul monegasc a dat replica imediat, negând zvonurile și catalogându-le rău intenționate.

Pe 14 martie, Prințul Albert de Monaco a împlinit 65 de ani, iar ziua lui de naștere a fost prilej de sărbătoare în principat. Momentul a fost marcat și pe pagina oficială de Facebook a Principatului de Monaco, acolo unde au fost postate fotografii cu Prințul Albert și cei doi copii ai lui. Ceea ce a surprins cel mai mult a fost că prințesa n-a marcat ziua soțului ei în niciun fel pe pagina ei oficială de Instagram, acolo unde obișnuiește să posteze foarte multe fotografii cu gemenii ei și mai deloc cu Albert.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg