Se despart Prințul Albert și Prințesa Charlene de Monaco? Ce spune Palatul monegasc

23 martie, 2023
Albert și Charlene, Getty (2) jpg

Palatul regal monegasc face lumină în cazul zvonurilor care dădeau drept iminentă o despărțire a Prințului Albert de Monaco de frumoasa sa soție, Prințesa Charlene de Monaco.

Nu este prima oară când aceste zvonuri pornesc în ceea ce privește cuplul regal monegasc. Doar că, de data aceasta, chiar sunt surprinzătoare, căci în ultima perioadă Prințesa Charlene de Monaco pare fericită alături de soțul său.

Albert și Charlene, Getty (1) jpg

Reprezentanții Palatul regal neagă ipoteza că divorțul ar fi iminent. Biroul de presă regal a transmis că zvonurile sunt rău intenționate și total nefondate, după ce informația a apărut în revista franceză ”Royauté”. Presupunerile sumbre ies din nou la suprafață, ele au ținut prima pagină a publicațiilor mondene și în perioada de boală a Prințesei Charlene, dar chiar și înainte ca blondina să părăsească Principatul din cauza problemelor de sănătate.

Fiul lui Grace Kelly s-a însurat cu înotătoarea olimpică în 2011. Albert și Charlene de Monaco au împreună doi copii, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, gemenii în vârstă de 8 ani. În 2021, când s-au împlinit 10 ani de căsătorie, Charlene de Monaco nu a fost alături de soțul său, căci se afla în Africa natală, cu probleme de sănătate care au măcinat-o multă vreme. A fost vorba de o infecție ORL extrem de severă.

Reacomodarea în Principat nu a fost ușoară, mult timp pe chipul lui Charlene observându-se tristețea și apăsarea. De ceva luni încoace, Prințesa părea că și-a revenit, și-a recăpătat pofta de viață și bucuria din privire. Albert însuși a dezvăluit recent că atât el, cât și soția sa, se bucură nespus că vor participa la încoronarea Regelui Charles. Ba chiar au fost primii membri regali care și-au confirmat prezența la marele eveniment britanic din 6 mai.

Cu toate acestea, ziariștii francezi s-au gândit să suspecteze că relația celor doi este pe făraș. Iată însă că Palatul monegasc a dat replica imediat, negând zvonurile și catalogându-le rău intenționate.

Pe 14 martie, Prințul Albert de Monaco a împlinit 65 de ani, iar ziua lui de naștere a fost prilej de sărbătoare în principat. Momentul a fost marcat și pe pagina oficială de Facebook a Principatului de Monaco, acolo unde au fost postate fotografii cu Prințul Albert și cei doi copii ai lui. Ceea ce a surprins cel mai mult a fost că prințesa n-a marcat ziua soțului ei în niciun fel pe pagina ei oficială de Instagram, acolo unde obișnuiește să posteze foarte multe fotografii cu gemenii ei și mai deloc cu Albert.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg