Se îmbracă de la Victoria Beckham! Ducesa Sophie, felicitată pentru ținută, dar criticată pentru pantofi

8 august, 2024

Ducesa Sophie, soția Prințului Edward, a vizitat La Galerie Dior din Paris. Se află în capitala Franței pentru a-i susține pe sportivii din Marea Britanie la Jocurile Olimpice 2024.

Ducesa Sophie la Paris Foto Instagram 5 jpg

Ducesa Sophie a arătat foarte elegant marți, când a ieșit pentru o vizită solo la GaleriaDior din Paris. Ducesa de Edinburgh, în vârstă de 59 de ani, a fost văzută purtând o superbă rochie albă cu flori, după a făcut furori în tribune, la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Pentru apariția la Gaeria Dior, Ducesa Sophie a îmbrăcat o rochie midi florală de la Victoria Beckham, cu decolteu în formă de V și mâneci scurte vaporoase. Rochia care accentuează talia a fost asortată cu pantofi cu toc de la Penelope Chilvers și o pereche de cercei aurii de la Giulia Barela. Ca întotdeauna, coafura Ducesei Sophie a fost una șic, care i-a încadrat perfect fața. Soția Prințului Edward a vizitat galeria pentru a afla mai multe despre istoria casei de modă. 

Încălțămintea ei, cu toate acestea, a atras atenția și criticile fanilor regali. „Rochia este atât de drăguță, iar Sophie reprezintă stilul britanic clasic. Look-ul, asociat cu încălțămintea sport, este un pic cam casual pentru un tur privat al oficialilor Dior".

Fanii familiei regale britanice nu sunt singurii care consideră că espadrilele sunt nepotrivite pentru doamnele regale. „Regina nu este un fan al acestor tip de pantofi", a relatat Vanity Fair. „Chiar nu-i plac și acest lucru este bine cunoscut printre femeile din familie”. 

Ducesa Sophie, show în tribune, la Paris

Sophie, Ducesa de Edinburgh, a sărbătorit medalia de aur câștigată de echipei Marii Britanii la sprintul pe echipe feminin și recordul mondial în timpul ciclismului pe pistă din ziua a zecea a Jocurilor Olimpice Paris 2024, la Velodromul Saint-Quentin-en-Yvelines.

Cumnata Regelui Charles s-a bucurat nespus în tribune și a avut o apariție senzațională, în rochie florală și sandale cu platformă. A acceptat să facă fotografii și s-a purtat ca un adevărat suporter. Cert este că prezența sa a fost de bun augur, dacă britanicii au luat medalia olimpică de aur la această probă.

Sophie, Ducesa de Edinburgh, GettyImages (4) jpg

Foto: Instagram, Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg