Se încing petrecerile VIP! Nora Prințesei Caroline se distrează cu nepoata unui armator grec

19 iulie, 2024

Tatiana Santo Domingo și gașca ei exclusivistă o sărbătoresc pe Eugenie Niarchos, nepoata armatorului miliardar Stavros Niarchos.

Nici nu ai spune că aceste tinere sunt miliardare. FOTO: Instagram
Nici nu ai spune că aceste tinere sunt miliardare. FOTO: Instagram

Tatiana Santo Domingo este una dintre cele mai plimbărețe regale. Deși este stabilită în Elveția de un an și jumătate împreună cu soțul ei, Andrea Casiraghi, și cei trei copii ai lor, caracterul nomad și boem al femeii de afaceri o determină să călătorească constant prin lume, fie pentru muncă, fie pentru plăcere sau pentru o simbioză perfectă a celor două.

Mai nou, nora Prințesei Caroline de Monaco este inseparabilă de partenera sa din cadrul firmei de modă Muzungu, Dana Alikhani, dar și de prieteni săi buni precum Eugenie Niarchos, nepoata celebrului armator grec Stavros Niarchos - cu care a pornit într-o fabuloasă călătorie în Grecia pentru a-i sărbători ziua de naștere.

Călătoria a început pe fermecătoarea insulă Creta, unde sărbătorita Eugenie Niarchos și Tatiana Santo Domingo s-au bucurat de arta, istoria și savoarea marii insule împreună cu omul de afaceri Martin Pacanowski, moștenitorul lanțului hotelier de lux argentinian CasaSur. După ce au explorat cea mai mare dintre insulele grecești, au pornit spre cea mai romantică dintre insule, Santorini. Planul era ca întreg grupul VIP să se reunească acolo pentru a o aniversa pe Eugenie.

Soției lui Andrea Casiraghi și partenerei sale de afaceri, Dana Alikhani, li s-au alăturat Electra Niarchos, sora lui Eugenie; it-girl-ul Biana Brandolini, fiica prințesei franco-braziliene Georgina de Faucigny-Lucinge și a contelui italian Tiberto Ruy Brandolini d'Adda; modelul și actrița Camille Rowe, precum și prestigiosul bijutier libanez Noor Fares. Gașca a pus de-o petrecere spectaculoasă pentru care au fost transformați în... sirene  ale secolului XXI.

„O sărbătorim pe prietena nostră din orașul pierdut al Atlantidei. Super recunoscătoare pentru râsetele, îmbrățișările, dansurile sirenelor și toate momentele de neuitat petrecute împreună", a scris Tatiana Santo Domingo alături de câteva imagini din timpul petrecut în acest paradis grecesc.  

Cu această escapadă idilică, Tatiana își ia câteva zile libere în Mediterana după câteva luni intense în care munca a dus-o la Atena, Londra, unde a locuit cu familia până la începutul anului trecut, înainte de a se muta în orașul elvețian Saanen. Acolo își are sediul Muzungu Sisters, marca de modă pe care a înființat-o în 2012 împreună cu Dana Alikhani. „Nu suntem creatori de modă și nici nu pretindem să fim. Noi prezentăm munca artizanilor din întreaga lume", a explicat nora lui Caroline de la Monaco în „Fashion”. Ideea a apărut atunci când locuiau în New York și doreau să adune piese din întreaga lume și să le ofere pe un site web. Pentru a selecta produsele, acestea sunt evaluate din punct de vedere estetic, al calității manoperei, al istoriei din spatele lor și al condițiilor în care sunt realizate.

Cine sunt vedetele din acest grup VIP?

Reamintim că Tatiana Santo Domingo (40) s-a născut la New York și a crescut la Geneva și Paris. Ea este membră a familiei Santo Domingo, cu un bunic al doilea cel mai bogat om din Columbia în 2011, proprietar al grupului Santo Domingo și al fabricii de bere columbiene Bavaria, care a fost una dintre cele mai mari fabrici de bere din America de Sud. Când a murit în 2011, i-a lăsat Tatianei Santo Domingo o șesime din averea sa. Mama ei, Vera Rechulski, este o mondenă braziliană din São Paulo, care are un magazin în Paris în care vinde antichități indiene și care a condus un hotel în India timp de mulți ani.

Cât o privește pe Eugenie Niarchos (38), prietenă apropiată atât a Tatianei Santo Domingo, cât și a Prințesei Charlotte Casiraghi, ea este fiica Victoriei Guinnes și a lui Philippos, al doilea fiu al lui Niarchos și unul dintre cei mai mari colecționari de artă impresionistă și modernă din lume, continuând moștenirea picturală a tatălui său. Născută la New York, dar crescută la Paris, a făcut primii pași în lumea modei lucrând pentru o revistă și creând două linii de bijuterii: prima, comandată de Azzaro, și a doua împreună cu prietena sa, Gaia Repossi, care i-a cerut să creeze împreună o colecție de bijuterii, "Czarina", pentru care s-au inspirat din iconografia rusă. Un prim pas către lansarea primei sale linii solo, "Reptilia", în care a luat ca referință documentarele National Geographic. 

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (2) jpg
Kate Middleton mâncând, Profimedia (4) jpg
Harry la surfing png
Regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei la Centrul Pompidou din Paris   profimedia 0921713475 jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Kate, William și Harry, Foto Getty (5) jpg
Charles Spencer   captura de ecran png
Printesa Diana si mama ei vitrega Raine GettyImages 1167027476 jpg
Regina Letizia si sora sa, Telma Ortiz   Profimedia 3 jpg
Ducesa de Edinburgh în verde lime, X (2) png
FotoJet Will jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
meghan harry 2021 gettyimages jpg
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
botezul fiului lui Nicolae al Romaniei Mihai al Romaniei Alina Maria Elisabeta Karina (47) jpg
Majestatea Sa Margareta la dineul centenarului relatiilor cu Elvetia   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
cel de al patrulea nepot pentru Principesa Elena, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, nascut de Elisabeta Karina, sora lui Nicolae al Romaniei   Casa Majestății Sale 2 jpeg
Nunta Prințesei Eugenie, Getty (1) jpg