Se mai bucură puțin de libertate! Infanta Sofia a fost văzută la o „Silent Party” în Țara Galilor

14 iunie, 2024

Fiica mai mică a regilor Spaniei mai are puțin și se va întoarce la Palatul Zarzuela, sub ochiul critic și neobosit al Familiei Regale. Așa că profită din plin de ultimele ei clipe de libertate la colegiu.

Infanta Sofia și Regele Felipe. FOTO: Casa Majestății Sale
Infanta Sofia și Regele Felipe. FOTO: Casa Majestății Sale

Este foarte clar că, pentru Infanta Sofia, sora mai mică a Prințesei moștenitoare Leonor a Spaniei, ziua de 14 iunie este demult gravată în calendar. O zi în care, practic, va începe vacanța de vară după primul an de liceu la UWC Atlantic College. Așa că, pe ultima sută de metri, ea savurează cele câteva clipe de libertate care i-au mai rămas, la fel cum a făcut și Prințesa Leonor chiar înainte de a intra la Academia Militară din Zaragoza.

Cu siguranță, fiicei celei mici a RegeIui Felipe și a Reginei Letizia îi vor lipsi după-amiezile relaxate de după cursuri, serile cu prietenii și brunch-urile duminicale de la internat - zile în care Sofia a mai ignorat dieta strictă pe care se pare că i-ar fi impus-o mama sa și când a putut să se bucure de bunătăți „care nu apar în alimentația sa zilnică, cum ar fi hamburgerii", așa cum aflăm din „Monarquía Confidencial”. „Duminica se bucură de o masă pe care o numesc brunch între ei. Se distrează de minune", se arată în publicație, subliniind că, spre deosebire de Prințesa Leonor, fiica cea mică „mănâncă la fel ca restul însoțitoarelor sale și, ocazional, sare peste dietă".

Iar zilele de vineri sunt, de obicei, dedicate unor „petreceri în castel”, pe care o organizează ei înșiși și care sunt întotdeauna supravegheate de personalul didactic - de aici și numele de „Silent Party".

Ultima petrecere de acest fel a avut loc în sala de mese a internatului și a durat până la trei ore. Evenimentul, care se remarcă prin absența oricărui zgomot muzical, se bazează pe faptul că tinerii au căști cu care aleg între trei canale diferite cu stilul de muzică pe care doresc să îl asculte. În plus, fiecare cască este luminată în culoarea stilului muzical ales de elev, astfel încât fiecare elev știe ce ascultă ceilalți.

Ce va face Infanta Sofia când va termina studiile în Țara Galilor? Fostul șef al Casei Regale a precizat că fiica Regelui Felipe al VI-lea nu este obligată să primească o educație militară, așa cum face în prezent Leonor, dar trebuie „să fie formată ca persoană, în valori civice, umaniste, morale și constituționale".

FOTO: Casa Majestății Sale, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  Profimedia jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (2) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Eliza Spencer și Amelia Spencer, GettyImages jpg
Zara și Mike Tindall, 13 iunie, GettyImages (1) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Margareta a României la Palatul Elisabeta foto Facebook jpg
William, GettyImages (1) jpg
Lady Louise, GettyImages (2) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și mama sa, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Regina Camilla la expoziția Gardening Bohemia, GettyImages (1) jpg
Letizia, Regina Spaniei, Profimedia (6) jpg
Prințesa moștenitoare Victoria, Prințul Daniel, Prințesa Estelle și Prințul Oscar la meci, Profimedia (3) jpg
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg