Se mai naște un bebeluș în Familia Regală! Prințesa Beatrice este însărcinată a doua oară

2 octombrie, 2024

Fiica Prințului Andrew și soțul ei, italianul Edoardo Mapelli Mozzi au anunțat că așteaptă al doilea lor copil.

Fericiți și împliniți! Beatrice și Edoardo așteaptă al doilea lor copil împreună. FOTO: Casa Regală
Fericiți și împliniți! Beatrice și Edoardo așteaptă al doilea lor copil împreună. FOTO: Casa Regală

Într-un an greu precum 2024 pentru Familia Regală britanică, orice veste bună e considerată a fi de-a dreptul minunată. Iar Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi chiar au o veste nemaipomenită: vor fi din nouă părinți.

În vârstă de 36 de ani, fiica Prințului Andrew și a lui Sarah Ferguson așteaptă al doilea copil cu soțul ei, se arată într-un anunț oficial. „Alteța Sa Regală Prințesa Beatrice și domnul Edoardo Mapelli Mozzi sunt foarte încântați să anunțe că așteaptă al doilea copil împreună la începutul noului an”, se arată în dreptul postării lor de pe Instagram. „Majestatea Sa Regele a fost informat și ambele familii sunt încântate de veste”.

Legenda a inclus o fotografie candidă a cuplului, care s-a căsătorit în 2020. A doua fotografie îl arăta pe Edoardo cu fiica lor în vârstă de 3 ani, Sienna, și cu fiul de 7 ani al lui, Christopher Woolf, pe care îl are cu fosta soție Dara Huang.

În timp ce Prințesa Beatrice și soțul ei afacerist preferă să își păstreze viața personală privată, apropiații le laudă relația armonioasă și dedicarea ca părinți. „Beatrice are o viață de familie minunată, este extrem de reușită în carieră și are o viață socială frumoasă”, a declarat nașa Siennei, Gabriela Peacock, pentru „Vanity Fair” în aprilie. „Nu cred că am văzut-o vreodată atât de fericită. Are cel mai bun soț și ea și Edo sunt un cuplu perfect și o echipă grozavă. Sunt atât de fericiți și îndrăgostiți și se completează reciproc atât de bine!”

Celebrul nutriționist a menționat că Beatrice a dezvoltat, de asemenea, o legătură strânsă și cu băiețelul soțului ei. „L-a primit pe Wolfie în viața ei de când ea și Edo s-au cunoscut și a fost întotdeauna incredibilă cu el”, a dezvăluit Gabriela Peacock. „Este extrem de grijulie și implicată în viața ambilor copii. Este minunat să o văd pe cea mai bună prietenă a mea crescând în această nouă etapă a vieții ei și să o împărtășesc cu ea.”

FOTO: Instagram, Profimedia, Casa Regală



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei, Profimedia (3) jpg
Marius Borg   GettyImages 1270792070 jpg
Regele Juan Carlos   GettyImages 143459168 jpg
Regina Letizia si secretara ei, Maria Dolores Ocaña   profimedia 0862669164 jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (8) jpg
Regina Camilla în Scoția Foto Getty Images (1) jpg
Prințesa Madeleine, GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle în Columbia Foto Profimedia (10) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Shuttestock jpg
Prințul Harry la Wellchild, Profimedia (2) jpg
Ducele de Westminster și Olivia Henson, Profimedia jpg
Alina Maria de Roumanie si Nicolae al Romaniei la Iacob Foundation   Instagram (1) jpg
Eugenie, Beatrice, Anne, Andrew, Kate, Prințul William, Meghan Markle, Prințul Harry și prințul Phillip în 2017, Profimedia jpg
Tatiana Blatnik, fosta Printesa Tatiana a Greciei   Instagram jpg
Regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei cu Papa Francisc la Bruxelles   Frederic Andrieu, Casa Regala belgiana (1) jpg
FotoJet Iman jpg
Regele Charles, 28 septembrie, Profimedia (3) jpg