Se mută în SUA încă un membru important și activ al familiei regale britanice?

7 februarie, 2023
Royals GettyImages 539176262 jpg

Ducii de Sussex s-au mutat în California în 2020. Și par a fi dat tonul în familia regală britanică. O veste șoc din Anglia! Încă un important membru activ se pregătește să-și schimbe viața și domiciliul.

Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg

Mai ales că se înțelege perfect cu Prințul Harry și Meghan Markle. Potrivit Daily Mail, Prințesa Eugenie și soțul său, Jack Brooksbank, le-ar putea călca pe urme Ducilor de Sussex. Se pare că aceștia au intenția de a părăsi Marea Britanie chiar înainte de nașterea celui de-al doilea lor copil.

Prințesa Eugenie   GettyImages 1449555748 jpg

Sursa citată susține că Prințul Harry și Meghan Markle i-ar fi trimis Prințesei Eugenie detalii legate de casele disponibile din Montecito, locația de vis în care locuiesc acum Ducii de Sussex, în SUA. Și chiar dacă au cochetat anul trecut cu ideea de a se muta într-o zonă mai luxoasă, pare că deocamdată sunt bine în Santa Barbara. Iar vestea ar fi minunată pentru Prințul Harry și Meghan Markle, având în vedere că s-au înțeles foarte bine încă de la început, cu Prințesa Eugenie. Ar fi familia cea mai apropiată de ei, având în vedere că sunt foarte precauți cu oamenii, căci au suferit mult din cauza indiscreției unora. În plus, copiii s-ar juca între ei, la fel cum și Prinții Harry și William s-au jucat în copilărie cu Prințesele Eugenie și Beatrice, care sunt verișoarele lor.

Prințesa Eugenie și soțul său, Jack Brooksbank, sunt membri regali activi importanți ai monarhiei britanice, care oricum se confruntă cu o lipsă de personal. Este nevoie de familie, pentru ca membrii acesteia să onoreze evenimentele la care sunt invitați oficial. La ora actuală, Prințesa Anne și Prințesa Kate Middleton sunt cele mai solicitate și au agenda plină până la refuz. Dacă se adeverește și plecarea Prințesei Eugenie, va fi o lipsă și mai mare de personal activ oficial.

Măcar, dacă ar fi să plece, Prințesa Eugenie nu ar lăsa tensiuni în urma sa, căci fiicele Prințului Andrew nu sunt deloc conflictuale.

Eugenie este mezina cuplului Prințul Andrew – Ducesa Sarah Ferguson și a anunțat recent că este însărcinată cu al doilea copil. Iar burtica este deja vizibilă!

Dacă zvonul se adeverește, nu va fi nicio problemă pentru Eugenie, căci a mai locuit anterior în SUA, timp de 2 ani. Dar niciodată nu a cochetat cu ideea de a se muta definitiv.

Mai mult, Prințesa Eugenie i-a vizitat în America de mai multe ori pe Harry și Meghan, iar între ei este o prietenie strânsă, care se va dezvolta și mai mult, dacă vor deveni vecini.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg