Se poartă mini la Casa Regală belgiană? Regina Mathilde își modernizează garderoba

9 februarie, 2024

La cei 51 de ani abia împliniți pe 20 ianuarie, soția Regelui Philippe are parte de-o înnoire stilistică, care-o prinde foarte bine.

Mini și animal print, ceva mai rar văzut la un outfit regal. FOTO:Getty Images, Casa Regală belgiană
Mini și animal print, ceva mai rar văzut la un outfit regal. FOTO:Getty Images, Casa Regală belgiană

Trebuie să recunoaștem că, deși are un corp armonios și are o atitudine regală, Mathilde a Belgiei nu a fost niciodată un fashion icon, în comparație cu „omoloagele” sale Letizia a Spaniei, Kate a Marii Britanii, Maxima a Olandei sau Mary a Danemarcei. Cuminte și conservatoare, cu grijă să nu impieteze cumva imaginea Casei Regale, aleasa Regelui Philippe a rămas mai mereu în plan secund, nedepășind decât rareori stilul clasic, ca la carte.

Totuși, în ultima vreme, Regina Mathilde pare să îndrăznească mai mult, iar cele mai recente outfituri ale sale o dovedesc din plin. Deși este în continuare o mare admiratoare a brandului belgian Natan, condus de Edouard Vermeulen, care îl adoră și pe omologul său olandez, ea a decis să opteze mai des pentru unele branduri internaționale, care îi dau un aer mai tineresc. Acest lucru s-a întâmplat recent, la vizita sa la GoodPlanet Belgia.

Pentru această ocazie, Regina Matilda a ales o rochie scurtă neagră, care i-a pus în valoare picioarele tonifiate. Un detaliu notabil, de vreme ce suntem obișnuiți s-o vedem purtând, la fel ca pe alte membre ale familiilor regale din zilele noastre, fuste sau ochii cu lungime medie, cu tivul peste genunchi. Totodată, mixul cu acel animal print în alb și negru este unul îndrăzneț și foarte actual, aducând o notă de modernitate și de prospețime garderobei sale.

De altfel, se pare că animal print-ul a revenit în forță în garderoba regalității. Recent, am văzut-o pe Regina Maxima a Olandei la un eveniment din Venlo purtând o ținută Natan compusă dintr-o fustă creion gri cu talie înaltă și o bluză animal print în tonuri de bronz, cu guler rotund și detaliu drapat pe umărul stâng.

Și Regina Maxima a Olandei abordează ținute cu animal print. FOTO: Patrick van Katwijk
Și Regina Maxima a Olandei abordează ținute cu animal print. FOTO: Patrick van Katwijk

Regina Matilde și-a asortat ținuta cu o pereche de pantofi pantofi negri din piele de căprioară de la Gianvito Rossi. Cu această schimbare în garderoba ei, este momentul să fim cu ochii pe ceea ce poartă suverana Belgiei, care are toate șansele să devină un fashion icon la 50+.

FOTO: Getty Images, Frédéric Andrieu/Casa Regală belgiană, Patrick van Katwijk/Casa Regală olandezăRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Meghan Markle, Brooke Shield si Katie Couric  Profimedia, Instagram jpg
Harry și Meghan, nuntă, Sussex, Profimedia (1) jpg
Lady Louise GettyImages 1252743474 jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury  profimedia 0292149991 jpg
Charles și Camilla la Holyroodhouse, Getty jpg
Sarah Ferguson foto GettyImages 1874591105 jpg
Regina Camilla și Regele Charles (7) jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (2) jpg
Kate Middleton a primit o cerere în căsătorie foto  GettyImages jpg
Zara și Mike Tindall, Getty (2) jpg
Prințesa Victoria și copiii, Getty Images (4) jpg
Regele Juan Carlos si Fernando Alonso la Marele Premiu al Bahrainului  profimedia 0852942308 jpg
Prințesa Diana sursa  GettyImages jpg
meghan markle gettyimages jpeg
Kate Middleton (55) jpg