Se simte vinovat pentru scandalul provocat! Prinţul Andrew le-a cerut iertare fiicelor sale, dar şi reginei: „Îşi dă seama cât de grav este prejudiciul pe care l-a cauzat monarhiei”

21 februarie, 2022
5 andrew jpg jpeg

Prinţul Andrew a vizitat-o de câteva ori în secret pe regină, iar asta fără ca paparazzii să-i urmărească fiecare mişcare.

Căzut în dizgraţie de când a fost acuzat de Virginia Roberts Giuffre de abuz sexual, fratele prinţului Charles s-a furişat la Castelul Windsor de la casa lui în fiecare seară, săptămâna trecută, pentru a discuta despre viitorul său cu monarhia.

„Andrew a fost foarte atent şi a încercat să nu iasă în evidenţă. Ştie că există fotografi în timpul zilei şi cea mai bună şansă pentru a-i evita este întunericul”, a declarat o sursă pentru presă. “Este extrem de trist şi i-a cerut scuze Reginei pentru toate necazurile pe care i le-a cauzat”.

stanga
dreapta
1 printul andrew profimedia 0652894019 jpg jpeg
2 printul2 jpg jpeg
3 printul1 jpg jpeg
5 andrew jpg jpeg

Vestea vizitelor secrete nocturne vine la aproximativ o săptămână după ce Prinţul Charles i-a ordonat lui Andrew, în vârstă de 62 de ani, să  rămână în afara liniei vizuale şi departe de Castelul Windsor pe fondul problemelor pe care le întâmpină.  „Îşi dă seama cât de grav este prejudiciul pe care l-a cauzat monarhiei. Ultimul lucru pe care şi-a dorit a fost să-i provoace atât de multă durereiubitei sale mame la vârsta ei şi în anul jubiliar”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Andrew a plătit un acord de 12 milioane de dolari pentru a pune capăt procesului de abuz sexual declanşat de Giuffre. El a negat în mod repetat acuzaţiile. Andrew şi-a cerut scuze fiicelor sale, Beatrice şi Eugenie, pentru scandalul sordid.