Se va vedea cu Harry? Regele Charles al III-lea a ajuns la Londra, după o relaxare binevenită în România

7 iunie, 2023

Regele Charles al III-lea a aterizat marți la Londra, după mini-vacanța pe care și-a petrecut-o în Transilvania, pe meleagurile sale de suflet, la Viscri și pe Valea Zălanului.

Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg

Coincidență sau nu, Maiestatea Sa l-a evitat până acum pe mezinul său. Prințul Harry se află și el la Londra, unde participă la procesul împotriva trustului de presă Mirror Group.

Monarhul britanic și-a reîncărcat bateriile printre români, participând la drumeții montane și la picnic cu localnicii. Presa internațională a scris că Maiestatea Sa a ales să vină aici pentru deconectare totală, fără TV și radio. Marți suveranul a revenit pe tărâm britanic și a mers la un concert organizat în cinstea sa, unde au fost intonate melodiile care s-au cântat și la încoronarea sa din 6 mai 2023.

Regele Charles a revenit la Londra (1) jpg

Regele Charles le-a făcut cu mâna oamenilor strânși în fața Bisericii Romano-Catolice St James.

Printul Harry FOTO Profimedia jpg

Toate acestea în timp ce ieri a debutat procesul lui Harry. Prințul a detaliat cca 5 ore cum Ziarele Mirror Group au folosit metode ilegale pentru a obține informații despre el și pentru a difuza articole legate de viața sa timp de zece ani. În timp ce se afla în boxa martorilor, Prințul Harry a făcut o serie de dezvăluiri și acuzații. Ducele de Sussex a susținut că răposata sa bunica, Regina Elisabeta a II-a, se temea de intruziunea presei și chiar și-a pus asistentul personal să-l vegheze, în timp ce se afla în vacanță în Australia.

Prințul a detaliat: „Mereu m-am simțit monitorizat”, referindu-se la faptul că a fost urmărit de paparazzi. El a dezvăluit, de asemenea, că, în timpul unui an petrecut în Australia, în 2003, bunica sa, Regina Elisabeta a II-a a fost atât de îngrijorată de intruziunea presei, încât a trimis un asistent personal care să-i fie aproape."

Nu se știe dacă regele va dori să se întâlnească la Londra cu fiul său cel mic. Cert este că probabil se va grăbi să-l cunoască pe cel mai nou membru al familiei regale britanice, pe bebelușul Ernest George Ronnie Brooksbank, al doilea copil al Prințesei Eugenie, care s-a născut la sfârșitul lunii mai.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Camilla și Charles întâmpinați la aeroport de soții Macron, Getty (6) jpg
Charles si Camilla, invitati la dineul oferit de Brigitte Macron si Emmanuel Macron la Versaiiles   profimedia 0806926577 jpg
Regele Charles la Versalilles  foto   GettyImages jpg
Regina Rania la emisiunea Today de la NBC   pagina oficiala (3) jpg
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty (4) jpg
Printesa Alexia, debut la Ziua Printilor   casa regala (3) jpg
Regina Elisabeta a II a  GettyImages jpg
Kate Middleton, 19 septembrie 2023, Getty (4) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe ai Spaniei, Profimedia (1) jpg
Prințesa Beatrice Sienna profimedia 0773565104 jpg
Meghan Markle, Prințul Harry la Invictus Games  foto   Getty jpg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Regina Rania la New York cu Jill Biden si Regina Mathilde   Instagram (1) jpg
Charles, William și Harry jpg
Thomas Markle, tatal lui Meghan Markle jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei, Profimedia jpg
Prințul William, prima zi din vizita la New York, Profimedia (2) jpg