Seară glam la palat dedicată Fundației Margareta: Majestatea Sa a ales o ținută care i-a venit ca turnată

14 iunie, 2024

Palatul Elisabeta a fost decorul unei seri de excepție, ieri, cu un eveniment artistic dedicat Fundației Regale Margareta.

Margareta a României a fost o gazdă fermecătoare a acestui eveniment anual, la care au fost invitați membrii Comitetului Director al Fundației, angajați și voluntari, precum și câteva dintre tinerele talente sprijinite de organizația caritabilă.

Margareta a României la Palatul Elisabeta foto Facebook jpg

Înainte de eveniment, o parte a invitaților a vizitat Palatul Elisabeta, apoi, câțiva tineri muzicieni, bursieri ai programului național „Tinere Talente”, au oferit un recital de muzică clasică.  

Ce de obicei, alegerea vestimentară a Custodelui Coroanei, în vârstă de 75 de ani, a fost una perfectă, o rochie de cocktail într-o nuanță puternică de albastru, cu mâneci midi și talie evidențiată, dintr-un material de vară.

Margareta și-a accesorizat rochia cu o broșă spectaculoasă în formă de șarpe și un colier fin, la baza gâtului, și cu o pereche de pantofi bleumarin, din piele întoarsă. La serata de la Palat a participat și sora ei mai mică, Principesa Sofia, care a ales o rochie neagră cu imprimeu floral colorat pe poale.

O altă lecție vestimentară oferită, așadar, de șefa casei regale române, care ne demonstrează că deține acel bun gust regal și acel fler de a alege cele mai potrivite ținute, în funcție de ocazie, mereu în culori puternice, care îi vin de minune și o ajută să se evidențieze în mulțime. În plus, ținutele alese de Majestatea Sa au o croială deopotrivă clasică, dar și cool, astfel încât aspectul total să fie unul demn de o fashionistă la nivel înalt.

Margareta a României și regretatul său tată, Regele Mihai I, au creat Fundatia Regală acum 34 de ani, în primele luni ale anului 1990, sub numele inițial de Fundația Principesa Margareta a României.

Margareta a Romaniei si Principele Radu jpg

Cu filiale în șase țări, și anume SUA, Marea Britanie, Elveția, Belgia, Franța și România, fundația a început prin a sprijini caritabil, social, medical și educațional categoriile defavorizate ale României anilor 90.   

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Charles la Trooping the colour 2024, Profimedia (2) jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (7) jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (2) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Eliza Spencer și Amelia Spencer, GettyImages jpg
Zara și Mike Tindall, 13 iunie, GettyImages (1) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Infanta Sofia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
William, GettyImages (1) jpg
Lady Louise, GettyImages (2) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și mama sa, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Regina Camilla la expoziția Gardening Bohemia, GettyImages (1) jpg
Letizia, Regina Spaniei, Profimedia (6) jpg