Secretele dietei Prințesei Diana au fost dezvăluite: Ce mânca pentru a rămâne suplă, era un aspect important pentru ea
Stilul de viață al mamei Prinților William și Harry a fost de-a dreptul controversat, având în vedere că bulimia ei nu era totuși un secret.

Lupta Dianei cu bulimia nu a fost un secret, dar după despărțirea de Prințul Charles în 1992, Prințesa Poporului a început un stil de viață mai sănătos și mai sustenabil.
Fostul ei bucătar-șef, Darren McGrady, a vorbit anterior despre schimbări într-un interviu exclusiv cu HELLO!, spunând: „Până când m-am mutat la Palatul Kensington, Prințesa deja se confruntase cu bulimia și vorbise despre ea în speranța că îi va ajuta pe alții să conștientizeze problema. Își pusese viața pe făgașul cel bun. Se antrena la sală în fiecare zi, arăta mai bine ca oricând. Se schimbase, acum era o persoană care mânca sănătos.” El a continuat să împărtășească o perspectivă asupra a ceea ce mânca exact și când...

Ce mânca Prințesa Diana la micul dejun?
Conform unui interviu din Saturday Evening Post din 1989, Diana își începea ziua cu grepfrut, musli și o felie de pâine prăjită. Ulterior, avea în meniu o gustare care este foarte la modă în zilele acestea, mai exact, terci de ovăz cu fructe de pădure.
În momentul în care Darren i s-a alăturat Dianei în călătoria ei de wellness, aceasta începuse deja să introducă alimente mai bogate în grăsimi, iar Darren a detaliat că unul dintre preparatele ei preferate era „Suzette cu ou, mai exact, cartof copt, cu umplutură de spanac și ou poșat deasupra, garnisit cu foarte puțin sos olandez.”
Ce mânca Prințesa Diana la prânz?
McGrady și-a amintit unul din felurile preferate ale Prințesei la prânz. Diana adora să se răsfețe cu ardei umpluți! Dar nu rețeta noastră tradițională, ci ardei grași umpluți cu dovlecei, ciuperci, orez, mozzarella și parmezan, cu o lingură de sos de roșii afumate și ardei.
Ce mânca Prințesa Diana la cină?
În 1981, un azil de bătrâni din Johannesburg, Africa de Sud, le-a scris membrilor familiei regale, solicitându-le rețetele lor preferate pentru a le aduna într-o carte de bucate. Un răspuns prompt a venit de la secretarul privat al Dianei, Oliver Everett, care a fost dezvăluit în ianuarie 2020 că meniul preferat al Dianei pentru cină era un bol de supă ucraineană cu sfeclă roșie. Printre ingrediente, se mai numărau: sfeclă roșie, iaurt natural, ceapă, supă de pui, lapte, smântână, sare și piper.
Prințesa Diana i-a încurajat pe William și Harry să aibă o dietă sănătoasă
Darren a precizat că „Prințesa nu a mâncat niciodată multă carne roșie. Nu a mâncat niciodată vită, nu a mâncat niciodată porc, ocazional mânca miel când avea oaspeți, dar, în cea mai mare parte a timpului, mânca pui, pește sau opțiuni vegetariene.”
În ceea ce privește condimentele, Diana a cerut ca Darren să evite sosurile și cremele grele, dar savura ocazional și un desert: budincă. ”Se răsfăța cu câte o budică, din când în când”, a explicat Darren. „Și numai când William și Harry erau acasă; nu cerea să fie preparată, dacă băieții nu erau acasă.”
Foto: Profimedia

































