Secretul de frumuseţe al Reginei Elisabeta a II-a. Face asta ca să nu îmbătrânească!

10 aprilie, 2018
The Queen Visits The Royal Academy Of Arts jpeg

Are 91 de ani şi încă este foarte activă, mereu prezentă la îndatoririle regale şi cu o imagine impecabilă. Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu îşi arată vârsta, cu toate că mai are foarte puţin şi împlineşte 92 de ani. Este adevărat că foloseşte şi produse cosmetice pentru îngrijire şi înfrumuseţare, dar regina are un secret de beauty la îndemnă tuturor, menit să estompeze semnele îmbătrânirii.

image

Nu a suferit transformări fizice prea mari de-a lungul ultimilor zeci de ani şi asta datorită unui lucru pe care regina îl face în mod constant. Un expert britanic în îngrijire a dezvăluit cum Majestatea Sa a reuşit să-şi păstreze pielea într-o stare excelentă. "Regina are o piele incredibilă şi acest lucru se datorează, în principal, faptului că a evitat toată viaţa sa să se expună la soare. Când a plecat în străinătate în călătorii, ea a purtat întotdeauna o pălărie sau o umbrelă cu scopul de a-şi protejat pielea de efectele soarelui. Nu pleacă în vacanţe însorite, preferând să-şi petreacă vara în Scoţia. Acest lucru a ajutat-o să-şi păstreze tenul cât mai tânăr posibil în decursul anilor", a explicat Stuart Miles.

image

Şi asta nu este tot. Acelaşi specialist a mărturisit că stilul de viaţă al Reginei contribuie la estomparea semnelor de îmbătrânire. Face totul cu moderaţie, nu bea şi nu mănâncă în exces şi asta o face să arate atât de bine. Menţinerea pielii hidtratate şi a unui păr frumos, precum şi faptul că poartă mereu culori luminoase şi machiaj puţin, toate o ajută să aibă o imagine bună.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg
Regele Charles și Regina Camilla în Germania (10) jpg
FotoJetAnne și Kate jpg
Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg