Secretul de frumusețe al Reginei Elisabeta a II-a. Face asta ca să nu îmbătrânească!

Are 91 de ani și încă este foarte activă, mereu prezentă la îndatoririle regale și cu o imagine impecabilă. Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu își arată vârsta, cu toate că mai are foarte puțin și împlinește 92 de ani. Este adevărat că folosește și produse cosmetice pentru îngrijire și înfrumusețare, dar regina are un secret de beauty la îndemnă tuturor, menit să estompeze semnele îmbătrânirii.

Nu a suferit transformări fizice prea mari de-a lungul ultimilor zeci de ani și asta datorită unui lucru pe care regina îl face în mod constant. Un expert britanic în îngrijire a dezvăluit cum Majestatea Sa a reușit să-și păstreze pielea într-o stare excelentă. „Regina are o piele incredibilă și acest lucru se datorează, în principal, faptului că a evitat toată viața sa să se expună la soare. Când a plecat în străinătate în călătorii, ea a purtat întotdeauna o pălărie sau o umbrelă cu scopul de a-și protejat pielea de efectele soarelui. Nu pleacă în vacanțe însorite, preferând să-și petreacă vara în Scoția. Acest lucru a ajutat-o să-și păstreze tenul cât mai tânăr posibil în decursul anilor”, a explicat Stuart Miles.

Și asta nu este tot. Același specialist a mărturisit că stilul de viață al Reginei contribuie la estomparea semnelor de îmbătrânire. Face totul cu moderație, nu bea și nu mănâncă în exces și asta o face să arate atât de bine. Menținerea pielii hidtratate și a unui păr frumos, precum și faptul că poartă mereu culori luminoase și machiaj puțin, toate o ajută să aibă o imagine bună.

Foto: Arhiva OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA