Secretul relației „picante” a Regelui Charles cu Camilla! De 18 ani sunt căsătoriți

8 iunie, 2023

Un expert regal a dezvăluit secretele căsniciei lungi și fericite a Regelui Charles cu Regina Camilla.

charles si camilla profi 8 jpg

Regele Charles și Regina Camilla sunt destul de norocoși să împărtășească același simț al umorului, deoarece nu se bucură "de nimic mai mult decât de un râs pe cinste împreună", potrivit unui expert regal. Jennie Bond explică faptul că umorul lor este ceea ce a legat cuplul regal încă de la început, deoarece Regina Camilla este capabilă să îl înțeleagă pe rege într-un mod în care nimeni altcineva nu o poate face.

Regele Charles și Regina Camilla sunt căsătoriți de 18 ani, cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii civile la Windsor Guildhall pe 9 aprilie 2005, urmată de o binecuvântare a căsătoriei la Capela St George. Fostul corespondent regal al BBC, Jennie Bond, a oferit o perspectivă asupra modului în care relația lor a fost atât de reușită, iar secretul apropierii lor fiind umorul, scrie bbc.com. Ea a declarat pentru okmagazine.com: „Unul dintre cele mai mari daruri într-o relație de lungă durată este umorul, iar acesta este un lucru pe care Charles și Camilla l-au împărtășit de la început.

Ea îi înțelegea dragostea pentru serialul de comedie The Goons și îi înțelegea pe deplin simțul umorului ciudat, liniștit și școlăresc”.

„Diana era și ea amuzantă... dar în cele din urmă avea tendința de a chicoti mai degrabă de Charles, decât cu el". Expertul regal a adăugat că Regele Charles și Regina Camilla nu iubesc "nimic mai mult decât un râs pe cinste împreună". Jennie Bond a mai explicat, de asemenea, cum una dintre cele mai mari abilități ale Camillei este capacitatea ei de a reuși să-l calmeze pe Regele Charles și de a vorbi cu el atunci când este "într-una dintre stările lui proaste de spirit".

Ea a continuat: „Cred că acesta este întotdeauna unul dintre punctele ei forte. Știe pur și simplu cum să se descurce cu el. Când este într-o stare de spirit proastă, abordarea ei este de a sta deoparte, de a-l lăsa să explodeze și apoi de a continua fără probleme.

Camilla se pricepe teribil de bine la a turna ulei pe apa tulbure. Ea este probabil singura persoană care ar îndrăzni - și poate - să vorbească cu el atunci când este supărat și este puțin probabil ca el să țipe înapoi la ea”.

Poate că acum a fost încoronată regină alături de soțul ei, dar a fost nevoie de timp pentru ca Regina Camilla să fie acceptată de întreaga familie regală și de public din cauza relației sale cu Charles pe când acesta era încă căsătorit cu Prințesa Diana.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg