Seducătoarea Prințesă moștenitoare Mary a Danemarcei. Soția Prințului Frederik a uimit cu ținuta aleasă

18 ianuarie, 2023
Prințesa Mary a Danemarcei, Copenhaga, Getty (8) jpg

Distinsă, stilată și carismatică, cea mai recentă ieșire publică a Prințesei moștenitoare Mary a Danemarcei nu a rămas fără ecouri în presa mondenă.

Soția Prințului moștenitor al Danemarcei merge în continuare pe simplitate, dar adoră brandurile de lux. Drept urmare, cizmele sale cu toc Prada s-au evidențiat în ținuta de zi pe care a ales-o la Copenhaga.

Reprezentanta Casei regale daneze a fost lăudată pentru apariția sa de marți, când a participat la deschiderea unui centru al Societății daneze de prevenire și tratare a cancerului. Pentru această ocazie, Prințesa moștenitoare Mary a Danemarcei a ales o ținută regală realizată de firma daneză Mark Kenly Domino Tan Studio. Deasupra rochiei lungi, negre, a purtat o capă Thilda Vest, în timp ce întregul ansamblu îi flata silueta fină, iar atenția s-a centrat asupra spectaculoaselor cizme Prada, cu toc cui.

Prințesa moștenitoare Mary a Danemarcei a vrut să pună accentul pe ținută, nu a accesorizat-o, iar părul l-a prins simplu, într-o coadă de cal.

Fanii regali au apreciat că este o ținută pe care a mai purtat-o și cu altă ocazie, doar că este prima oară când o accesorizează cu superbele cizme. Oamenii au adăugat aprecieri în spațiul virtual: ”E fantastică. Șic, finuță și perfectă pentru eveniment.” ”Prințesa moștenitoare Mary a Danemarcei se încadrează perfect la orice eveniment, ca întotdeauna.” ”Ce cizme spectaculoase! Ador acest iz gotic pe care îl transmite ținuta Prințesei moștenitoare Mary a Danemarcei. Cred că arată grozav.”, sunt doar câteva dintre comentariile apărute în urma fotografiilor cu Mary a Danemarcei.

Prinţesa Mary a Danemarcei este răsfățata fotografilor, ea n-a rămas neremarcată nici în Australia natală, locul în care și-a petrecut Sărbătorile de iarnă, alături de familie, pe un fond stânjenitor creat de soacra sa, Regina Margrethe a II-a, care și-a lăsat nepoții din partea fiului cel mic fără titluri princiare.

Familia Regala daneza in Australia, Printesa Mary, Printul Mostenitor Frederik si copiii lor   pagina oficiala jpg

Între Sydney și Tasmania, Prinţesa Mary a Danemarcei s-a bucurat de întoarcerea în țara sa natală alături de soțul ei, Prințul Moștenitor Frederik, și de cei patru copii ai lor, la cinci ani după ultima lor vizită pe acest continent.

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}