Şeful Casei Majestăţii Sale dă detalii despre starea reală a Regelui Mihai

16 noiembrie, 2017
 ANG5088 jpeg

Invitat la emisinea Romania9, de la TVR 1, Andrew Popper a oferit informaţii în exclusivitate despre starea de sănătate a monarhului României.

image

Starea de sănătate a Regelui Mihai este precară, dar stabilă. Însă nu se pot face previziuni în acest moment. Aceste informaţii au fost oferite de Andrew Popper, şeful Casei Majestăţii Sale Regelui, într-un interviu pentru TVR. Acesta a precizat că actualele condiţii nu permit nici publicarea de poze ale Regelui Mihai, deoarece ar ataca demnitatea Majestăţii Sale.

"Starea Majestăţii Sale este foarte precară. În acest moment, medicii îşi concentrează eforturile pentru a-l menţine într-o stare confortabilă şi fără dureri. Previziunile sunt imposibile în astfel de cazuri. Sunt momente mai bune, momente mai proaste, Din fericire, acum situaţia s-a stabilizat. Majestatea Sa are şi momente când e conştient, momente când e mai puţin conştient. Este o evoluţie normală în această situaţie", a precizat Andrew Popper.

Andrew Popper a menţionat clar că medicii elveţieni, şi nu Familia Regală, refuză să facă publice informaţii despre starea de sănătate a fostului suveran. Conform legii elveţiene, astfel de informaţii sunt confidenţiale.

"Motivul este foarte clar. şi noi ne-am dori ca medici elveţieni să publice un comunicat medical. Şi le-am cerut acest lucru. Din păcate, ei nu pot să o facă, pentru că legea elveţiană nu le dă dreptul să dea comunicate de acest gen şi, în acelaşi timp, ei sunt convinşi că, din punct de vedere etic nu pot să dea comunicate în ceea ce priveşte sănătatea unui pacient. Ei sunt obligaţi să respecte secretul medical şi intimitatea pacientului. Este singurul motiv pentru care nu au fost date comunicate medicale oficiale", a spus Excelenţa Sa Andrew Popper.

"Este foarte normal să nu se mai dea poze cu Majestatea Sa. După cum am spus deja, situaţia sănătăţii sale este precară. S-a degradat din punct de vedere fizic. Ar ataca demnitatea Majestăţii sale dacă aceste poze ar fi publicate în acest moment. Nu dorim ca Majestatea Sa să fie amintit prin aceste imagini, care nu sunt plăcute, Este normal ca Regele să fie în memoria poporului român aşa cum era când era sănătos", a adăugat acesta.Recente pe Ok! Magazine

Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
Prințesa Martha Louise vrea să se mărite cu șamanul Verrett jpg
Regina Maxima a Olandei la dans (1) jpg
Kate Middleton cu pălărie jpg
Kate Middleton profimedia 0753099940 jpg
Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
regina Camilla   GettyImages 1246690027 jpg
Printesa Diana   profimedia 0230461404 jpg
meghan - harry
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
James Middleton profimedia 0499308731 jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}