Semnificația ascunsă a bluzei brodate purtate de Regina Letizia! Costă doar 111 lire sterline

11 iulie, 2023

Regina Letizia a Spaniei a făcut furori cu bluza sa roșie cu flori în timpul ieșirii regale de ieri!

Regina Letizia a Spaniei poartă o cămașă brodată (1) jpg

Regina Letizia a Spaniei, în vârstă de 50 de ani, s-a întâlnit ieri la Madrid cu cei 24 de câștigători ai burselor pe care Fundația de Microfinanțare BBVA (BBVAMF) le-a acordat copiilor unor antreprenori cu venituri reduse. Pentru acești tineri, accesul la studii universitare este mai complicat din cauza situației lor economice și sociale.

Cu această ocazie, Regina Letizia a purtat o frumoasă bluză roșie cu mâneci bufante și broderii florale. Fanul regal @nuriatiburcio a descoperit rapid detaliile superbei bluze și a scris pe Twitter: „Regina Letizia continuă să își arate sprijinul pentru Ucraina prin hainele sale, alegând o bluză de la firma ucraineană Etnodim", notează express.co.uk

Această bluză a fost probabil un mesaj puternic de susținere a Ucrainei, care continuă să fie implicată într-un război cu Rusia. Bluza brodată, care costă 111 lire sterline, este descrisă pe site-ul brand-ului după cum urmează: „Cămașă cu decolteu în formă de V. Magnifică datorită ansamblurilor, mânecile sunt asamblate cu benzi elastice în partea de jos. Decorată cu ornament floral”.

Regina Letizia a Spaniei și-a asortat bluza cu pantaloni albi simpli și espadrile albe.

Cum reușește Letizia a Spaniei să fie atât de șic, fără să cheltuiască o avere pe haine?

Vineri, Regele Felipe, în vârstă de 55 de ani, și Regina Letizia, în vârstă de 50 de ani, împreună cu fiica lor cea mare, Leonor, au participat la ceremonia de prezentare a noilor ofițeri de la Academia Militară din Zaragoza, iar pentru acest eveniment, Letizia a optat pentru o ținută de un alb fildeș, perfectă pentru vara spaniolă fierbinte.

Soția regelui a purtat un blazer fără mâneci, completat de o fustă midi în aceeași nuanță. Setul, realizat de Felipe Valera, a fost accesorizat cu o geantă de umăr din piele albă de la Furla și cu niște pantofi nude de la Isabel Abdo Shoes. Vesta foarte elegantă este o piesă mai veche în garderoba Letiziei, regina purtând-o și în 2018 și în 2019.

După ce au văzut această nouă ținută a Reginei Letizia circulând online, fanii regali au comentat admirativ apariția reginei. „Este o ținută minunată de vară. Şic. Proaspătă. Îmi place că a ales un blazer fără mâneci”, a scris un user regal, în timp ce altul a completat: „Aspect fantastic de vară, pentru un eveniment oficial. Vedeți, oameni buni, că membrii regali pot purta haine fără mâneci care pot fi, totuși, potrivite.”

Regina Letizia profimedia 0787720469 jpg

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg