Semnificația ascunsă a bluzei brodate purtate de Regina Letizia! Costă doar 111 lire sterline

11 iulie, 2023

Regina Letizia a Spaniei a făcut furori cu bluza sa roșie cu flori în timpul ieșirii regale de ieri!

Regina Letizia a Spaniei poartă o cămașă brodată (1) jpg

Regina Letizia a Spaniei, în vârstă de 50 de ani, s-a întâlnit ieri la Madrid cu cei 24 de câștigători ai burselor pe care Fundația de Microfinanțare BBVA (BBVAMF) le-a acordat copiilor unor antreprenori cu venituri reduse. Pentru acești tineri, accesul la studii universitare este mai complicat din cauza situației lor economice și sociale.

Cu această ocazie, Regina Letizia a purtat o frumoasă bluză roșie cu mâneci bufante și broderii florale. Fanul regal @nuriatiburcio a descoperit rapid detaliile superbei bluze și a scris pe Twitter: „Regina Letizia continuă să își arate sprijinul pentru Ucraina prin hainele sale, alegând o bluză de la firma ucraineană Etnodim", notează express.co.uk

Această bluză a fost probabil un mesaj puternic de susținere a Ucrainei, care continuă să fie implicată într-un război cu Rusia. Bluza brodată, care costă 111 lire sterline, este descrisă pe site-ul brand-ului după cum urmează: „Cămașă cu decolteu în formă de V. Magnifică datorită ansamblurilor, mânecile sunt asamblate cu benzi elastice în partea de jos. Decorată cu ornament floral”.

Regina Letizia a Spaniei și-a asortat bluza cu pantaloni albi simpli și espadrile albe.

Cum reușește Letizia a Spaniei să fie atât de șic, fără să cheltuiască o avere pe haine?

Vineri, Regele Felipe, în vârstă de 55 de ani, și Regina Letizia, în vârstă de 50 de ani, împreună cu fiica lor cea mare, Leonor, au participat la ceremonia de prezentare a noilor ofițeri de la Academia Militară din Zaragoza, iar pentru acest eveniment, Letizia a optat pentru o ținută de un alb fildeș, perfectă pentru vara spaniolă fierbinte.

Soția regelui a purtat un blazer fără mâneci, completat de o fustă midi în aceeași nuanță. Setul, realizat de Felipe Valera, a fost accesorizat cu o geantă de umăr din piele albă de la Furla și cu niște pantofi nude de la Isabel Abdo Shoes. Vesta foarte elegantă este o piesă mai veche în garderoba Letiziei, regina purtând-o și în 2018 și în 2019.

După ce au văzut această nouă ținută a Reginei Letizia circulând online, fanii regali au comentat admirativ apariția reginei. „Este o ținută minunată de vară. Şic. Proaspătă. Îmi place că a ales un blazer fără mâneci”, a scris un user regal, în timp ce altul a completat: „Aspect fantastic de vară, pentru un eveniment oficial. Vedeți, oameni buni, că membrii regali pot purta haine fără mâneci care pot fi, totuși, potrivite.”

Regina Letizia profimedia 0787720469 jpg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charles și Camilla la deschiderea de stat a Parlamentului, 17 iulie 2024, GettyImages (1) jpg
Felipe Juan Froilán FOTO Profimedia jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Familia Regala din Bhutan in desertul din Mongolia   Casa Regala jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William  foto   Profimedia jpg
Pippa Middleton la Wimbledon profimedia 0889645741 jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   GettyImages jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Alina și Nicolae ai României Facebook jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
Leonor si Sofia mici in copilărie Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Infanta Sofia si Printesa Leonor la primirea echipei de fotbal a Spaniei   GettyImages 2162153799 jpg
Printesa Ghida Talal a Iordaniei si Regina Rania a Iordaniei   Instagram 3 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (2) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Jersey   GettyImages 2161540687 jpg
Regele Juan Carlos   GettyImages 174420085 jpg
Charles și Donald Trump, GettyImages jpg