Sensibila Meghan Markle! Apariția nevăzută până acum din culisele Jocurilor Invictus

11 octombrie, 2023

Meghan Markle a fost o mare susținătoare a Jocurilor Invictus ale Prințului Harry încă de când cei doi au început să se întâlnească, dar în ultimii ani a devenit mai activă în cadrul organizației!

Meghan Markle camasa cu dungi 2 jpg

Meghan Markle apare într-un nou videoclip care evidențiază munca incredibilă a unei organizații care oferă locuințe pentru familiile militarilor răniți. Ducesa de Sussex a narat videoclipul pentru Fisher House Foundation, un susținător pe termen lung și partener principal al Jocurilor Invictus ale Prințului Harry.

În clip, care a fost proiectat luni la un seminar Invictus, Meghan Markle poate fi văzută întâlnindu-se cu familiile care au beneficiat de ajutorul organizației, împărțind îmbrățișări în timp ce le asculta poveștile.

În clipul postat în mediul online, Meghan Markle spune: „Ce înseamnă recuperarea pentru tine? Pentru unii, înseamnă să își spună povestea, să își îmbunătățească gândirea. Este o schimbare care nu este doar fizică, ci și mentală, emoțională, socială.

Jocurile Invictus Games arată că e vorba despre mult mai mult decât ce se observă la prima vedere. Soțul/soția care coordonează vizitele la medic, copiii care sărbătoresc etape importante. Mama, tatăl, colegul veteran, prietenul. Există o comunitate apropiată și îndepărtată, care îi înconjoară pe militari după ce se întorc acasă.

Vindecarea nu se face de unul singur, este nevoie de o adevărată echipă. Iar una dintre cele mai esențiale părți ale procesului este să ai în jurul tău oameni care te înțeleg. Pentru a crește ca o unitate, pentru a atinge un potențial nelimitat”. 

„Pentru a ne reaminti, mai presus de orice, că în această familie internațională nimeni nu este lăsat în urmă. Pentru că aceasta este Invictus, suntem Invictus împreună”. Pentru apariția alături de familiile militarilor, Meghan Markle a îmbrăcat o ținută elegantă, cu cămașă în dungi și fustă neagră. La outfitul ei ea a asortat mai multe brățări și un ceas auriu. 

Meghan Markle a călătorit la Dusseldorf luna trecută pentru a fi alături de Prințul Harry la Jocurile Invictus 2023. Cuplul a fost în mulțime la nenumărate evenimente, precum și la petrecerile organizate pentru concurenți și familiile acestora.

Foto: Getty Images, Prrofimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg