Sfatul pe care Prințul Philip i l-a dat Reginei cu trei ani înainte de moarte

21 noiembrie, 2022
regina - charles- camilla jpg

Prințul Philip i-a spus Reginei, în 2017, să evite știrile care o pot irita.

Prințul Philip a vrut să dea în judecată serialul The Crown pentru portretizarea morții surorii sale. Regalul s-a consultat cu o firmă de avocatură cu privire la scenele fictive în care un tânăr de 16 ani, nimeni altul decât Philip, este implicat în prăbușirea avionului în viața reală a surorii sale. Expertul regal Robert Jobson spune că Philip a avertizat-o și pe Regină să nu se uite la serialul de succes de pe Netflix.

„Asta s-a petrecut într-un episod anterior în care Philip este înfățișat ca fiind într-un fel responsabil pentru moartea iubitei sale surori Cecile, nu doar pentru moartea ei, ci pentru ceea ce a dus la distrugerea familiei.

A fost o născocire, acestui tânăr, Philip, i s-a dat puterea deciziei în cazul surorii sale, asta a fost o prostie. Am auzit că i-a spus Reginei să nu se uite. “Nu-l privi, pentru că o să te irite”, spune autoarea regală Tessa Dunlop pentru TalkTV.

Acestă dezvăluire vine în momentul în care Sir Jonathan Pryce spune că publicul va avea „un pic de mângâiere” de a o vedea pe Elisabeta a II-a în seria a cincea din The Crown.

Actorul în vârstă de 75 de ani joacă rolul prințului Philip, soțul fostului monarh. El a preluat locul lui Tobias Menzies în drama regală de la Netflix.

Elisabeta a II-a, care a avut cea mai lungă domnie, a murit în septembrie, la vârsta de 96 de ani.

Întrebat dacă moartea ei va schimba ceva pentru The Crown, Sir Jonathan a spus: „Cred că oamenii vor să o vadă. Știi, nu vreau să par prea pompos în privința asta, dar vor câștiga un un pic de confort de a o vedea întruchipată din nou”.

„Este, de asemenea, o reflectare a situației în care se află societatea noastră în acest moment, cu o lipsă de încredere și o lipsă de credibilitate în politicienii noștri.

După ce am văzut mulțimea stând la coadă pentru Regină putem să spunem: Acesta este genul de persoană pe care vrem să o urmăm și să ne conducă țara”.

Imelda Staunton, care o înlocuiește pe Olivia Colman în rolul Elisabetei a II-a, spune că oamenii au admirat-o pe suverană pentru că și-a făcut treaba și „și-a respectat promisiunea” față de public.

Dominic West și Elizabeth Debicki au primit ștafeta interpretării lui Charles și Diana de la Josh O'Connor și Emma Corrin.



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg