Din culisele de la Palat. O regală o încurajează pe Meghan să reziste, motivând că și Kate Middleton a fost cândva în colimator

22 septembrie, 2022
FotoJetEle jpg

Verișoara Regelui Charles pune gaz pe foc: ”Meghan este tocată mărunt de Casa Regală, dacă rezistă, va avea de câștigat”.

După ce funeraliile Reginei Elisabeta s-au încheiat, rămâne bilanțul. Poate cei mai triști de la întrunirea regală au plecat Ducii de Sussex.

Renegați și criticați în presa internațională, concluzia este certă: ei au fost cei care și-au dorit să se dezică de statutul regal, acum ei sunt cei care trag ponoasele.

Însă o rudă a noului rege britanic o sfătuiește prietenește pe Meghan Markle să reziste. Aceasta e de părere că Ducesa trece printr-un șir de greutăți, însă la capătul cărora își va găsi liniștea și o oarece satisfacție.

Christina Oxenberg
Christina Oxenberg

Verișoara lui Charles al III-lea a dat un interviu exclusiv cotidianului ”The Post”. Aceasta îi transmite Ducesei de Sussex: ”Știu că treci prin iad, ești tocată mărunt și ținută la foc mic.”, declară Christina Oxenberg, o descendentă a familiei regale sârbe, verișoară de gradul III cu Regele Charles. ”Dacă mai rezistă, va apărea în curând altcineva care să încaseze prigoana regală. Nimeni nu trece așa ușor de inițiere, trebuie să facă dovada rezistenței.”

Oxenberg o dă exemplu inclusiv pe Kate Middleton, care a fost cândva și ea în vizor. Însă a trecut de inițiere.

Kate Middleton (5) jpg

Christina Oxenberg are 59 de ani, este autoare, designer de modă și sora mai mică a actriței Catherine Oxenberg. Mama lor este Prințesa Elizabeth a Iugoslaviei, care a fost cândva foarte apropiată de Charles.

Această verișoară de-a treia o sfătuiește prietenește pe Meghan să aibă răbdare. În cele din urmă, ochiul scrutător regal se va muta pe altcineva, mai nou.

Oxenberg, care a trăit printre regalii britanici, își amintește vremea când Prințesa de Wales era ”taxată”. I se spunea ”Kate Middle Class”, (n.r. Kate Clasa de Mijloc), cu referire la faptul că ea nu avea sânge regal. Cu toate acestea, delicata Catherine a reușit să câștige respectul tuturor și să se impună cu eleganța și manierele sale.

Potrivit Express, Camilla, actuala regină consoartă, când vorbea de părinții lui Kate glumea și le spunea “Meet the Fockers.”, aluzie desigur la celebrul film cu același titlu.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate, William, George în 2014, Profimedia (2) jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Prințesa Charlene Prințul Albert profimedia 0891310982 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (1) jpg
Printul George, Getty (1) jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Regina Letizia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
Pippa Middleton si James Matthews   GettyImages 960040938 jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (5) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Jersey   Casa Regala 4 jpg
Kate Middleton si Gary Goldsmith jpg
Charlene și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Charles și Camilla noi portrete Canada PNG
Mahra PNG
Edward al VIII-lea și Wallis Simpson