Shopaholicii regali. Cine are porniri incontrolabile de a cheltui bani la Buckingham?

8 septembrie, 2018
Die Queen   ihr Leben in Bildern jpeg

Membrii familiei regale sunt oameni ca noi. Cu slăbiciuni şi porniri incontrolabile de-a cheltui banul regal pe hobby-uri care le afectează bugetul.

image

Kate Middleton (36) se află în topul sho­paholicilor de la Palat, deşi n-ai spu­ne. În 2016, a cauzat chiar un scan­dal-monstru la Curtea Regală, când a cheltuit câteva sute de mii de lire sterline la cum­părături. Noroc cu soţul ei, Prinţul William, care nu-şi doreşte prin preajmă mulţi slujitori şi nici nu-şi face de cap prin buticurile franţuzeşti sau mall-urile americane, atunci când se află în de­plasări. Nu! El strânge cureaua şi cheltuieşte doar strictul necesar. Şi-atunci nu mică i-a fost furia când a aflat de risipa făcută de mama copiilor lui. Ducesa de Cambridge s-a conformat cererii soţului ei de-a se limita la bugete rezonabile atunci când merge la shopping. Şi a învăţat să combine luxul cu accesibilul atât în garderoba sa, cât şi în casa ei mo­bilată chiar şi cu piese simple de la Ikea.

Regina Elisabeta a II-a (92) are şi ea capriciile ei. După ce a primit, la 4 ani, un ponei de la tatăl ei, Re­gele George, a devenit pasionată de cai şi curse. Se ştie că suverana a câştigat cu caii ei pursânge peste 6,7 milioane de lire sterline, în ultimii 30 de ani. Însă, având în vedere averea sa de 70 de milioane de lire steline în (s)cădere liberă, nu putem să nu ne între­băm care au fost şi pierderile în tot acest timp.

Prinţul Harry

Lista marilor risipitori de la Palat nu ar fi com­pletă fără Prinţul Harry (33)! Înainte de a-şi pune pirostriile, a beneficiat de o viaţă privilegiată şi a petrecut pe rupte, afectând serios bugetul regal. În 2012, Harry a închiriat, în Las Vegas, un aparta­ment de 7.000 de dolari pe noapte, unde s-a distrat memorabil. De altfel, întreaga planetă a aflat despre biliardul pe dezbrăcate jucat de prinţ şi invitaţii săi, după ce au fost publicate imaginile nud de la acel chef pe bani grei. Ups! Mama lui n-ar fi deloc mândră de comportamentul lui! Lady Diana avea şi ea extra­vaganţele ei, însă cel mai adesea aveau de-a face cu garderoba sa.

image

Pentru regretata Prinţesă a Inimilor, shopping-ul era o adevărată terapie, care o făcea să mai uite de depresia provocată de mariajul său nefericit. Maga­zinele de lux îşi închideau uşile pentru marele public, permiţându-i astfel prinţesei să-şi aleagă relaxată ţi­nutele de firmă ori accesoriile de preţ. Şi, după cum ştim, Lady Diana era însăşi definiţia generozităţii. Nu cheltuia numai pentru ea, ci şi pentru apropiaţii ei. Când fiul ei cel mare a împlinit 13 ani, Lady Di a chemat toate topmodelele de renume pentru a sări din tort şi a-i oferi sărbătoritului un cadou de neuitat. Punct ochit, punct lovit fix în moalele bugetului regal!Recente pe Ok! Magazine

William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}